ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om jobbet

I rollen som redovisningsekonom hos oss kommer du att ha en bred roll med ansvar för redovisning tillsammans med övriga kollegor på byrån. Du kommer att arbeta i en miljö med många kontakter och nära samarbeten såväl internt som externt.

Vi söker nu en redovisningsekonom på 75 – 100%.

I din arbetsroll ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

I rollen som redovisningsekonom arbetar du nära våra kunder med varierande uppgifter såsom löpande bokföring, avstämningar, deklarationer, bokslut månad -och årsbokslut samt årsredovisningar.

Det är ett bra om du arbetat med bokslut och årsredovisningar. Våra kunder finns inom olika branscher av varierad storlek och uppdragen sker på vårt kontor eller ute hos kund. Vi arbetar i Fortnox.

Vi är en ekonomibyrå med lång och gedigen erfarenhet av redovisning, upprättande av bokföring, deklaration, bokslut och årsredovisning. Vi erbjuder alla tjänster från löpande bokföring till årsredovisning och deklaration, budgetarbete och uppföljning, ekonomiska analyser, rådgivning, utvärderingar och slutsatser samt lönehantering.

Vi arbetar med ständiga förbättringar genom automatiseringar och att skapa effektivare processer för att kunna erbjuda kunderna en smidig helhetslösning.

Vårt kontor ligger i Kristallen, Uppsala, i ljusa trivsamma lokaler. Fri parkering.

Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet av redovisningsarbete och vill jobba med bokslut och årsredovisningar. Du har ett systemintresse, vill förstå bakomliggande processer och ett driv att förbättra och effektivisera.

Det är ett plus om du har arbetat på redovisningsbyrå tidigare men inte ett krav. Du kommer att ha hand om egna kunder och arbeta i team med kollegor. Arbete både på kontoret och ute hos kund kan bli aktuellt. För att passa in hos oss behöver du vara målfokuserad och flexibel. Vidare behöver du ha lätt för att ta egna initiativ och vara ansvarstagande.

Ansök snarast då urvalsprocessen kommer att ske löpande.

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Axel Johanssons Gata 6

75450 Uppsala

Arbetsgivaren

Ekonomibyrån Green wombat AB

http://www.wombatab.se

Kontakt

logo

Redovisningsekonom

Ort
Utgår

2022-05-19

Ansök nu

Dela detta jobb