ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om jobbet

Hos oss är den anställdes driv och arbetsinsats, nyckeln till framgång!

BQ genomsyras av en positiv företagskultur där vi jobbar nära varandra och har lätt till skratt. Vi söker därför dig som är positiv och ansvarstagande med ett stort engagemang för ditt arbete. För att lyckas i rollen är det också viktigt att kunna ha många bollar i luften, arbeta i högt tempo och vara lösningsorienterad. 

Vi har en tydlig vision; att vara Sveriges tryggaste redovisningsbyrå. Detta förutsätter en arbetsplats med kvalificerad och kompetent personal med bred erfarenhet inom redovisning. För att uppnå vår vision erbjuder vi dig som anställd en positiv arbetskultur med kontinuerliga möjligheter till personlig utveckling.  

Som Redovisningsekonom på BQ Redovisning ansvarar du över egna kunder. I rollen ingår det att sköta den dagliga kontakten med kund. Du ansvarar även för att säkerställa hög kvalité, att hålla utsatta deadlines och tillgodose kundens behov för att i slutändan bidra till att nå företagets uppsatta mål.

Till din hjälp har du stöd av Redovisningschef och Ekonomiavdelningen som sköter löpande bokföring med reskontror och verifikationer. 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

Ansvara för månads och årsbokslut för dina kunder
Rapportering till Skatteverket gällande moms och skatter
Framtagning av bokslutsbilagor
Upprättande av årsredovisning
Inkomstdeklarationer för företag och privatpersoner
Kontakt med kunder och myndigheter
Framtagning av interna och externa rapporter
 
Utöver ovanstående uppgifter ska du tillsammans med närmsta chef applicera din kunskap, erfarenhet och ditt driv för att få bolaget och dig själv att växa på bästa sätt. 

Här erbjuds du att bli en del av ett snabbväxande företag och en fantastisk positivt team och du kommer vara omgiven av kollegor och chefer som tillsammans strävar mot att företaget ska nå den absoluta toppen inom sitt segment.

Placering: Kungsgatan

Det kommunikativa läget är svårslaget gångavstånd till tre t-banestationer; Hötorget, Östermalmstorg och T-centralen. En mängd busslinjer trafikerar närområdet och 1:ans buss (Stora Essingen-Frihamnen) passerar strax utanför porten. Det är även gångavstånd till Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knutpunkt. Här avgår samtliga t-banelinjer, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express.

Adressen säger allt! Här finns all service som kan önskas. Inom kort gångavstånd finns ett stort utbud av restauranger och caféer. Det är nära till Apotek, systembolag, gallerior samt butiker med alla tänkbara shoppingmöjligheter längs efter Kungsgatan. Hötorgets livliga torghandel åt ena hållet och Stureplan åt det andra. Läget kan knappast bli bättre!

Start

Omgående

BQ logo

Redovisningsekonom

Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Dela detta jobb