ekonomijobb.se

Redovisningsekonom

Nu söker vi en engagerad redovisningsekonom som vill bidra till vår fortsatta tillväxtresa! 

Clinton Marine Survey är ett internationellt sjömätningsföretag som bedriver verksamhet till sjöss och vid vårt kontor i Göteborg. Hos oss erbjuds du ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en dynamisk miljö. Dessutom blir du en del av ett team med hög kompetens och stark laganda!

Om tjänsten:

Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor i Frihamnen. I rollen som Redovisningsekonom kommer du arbeta nära Financial Controller, löneadministratör och organisationens chefer. Arbetet är av både verksamhetsutvecklande och förvaltande karaktär och innefattar bl.a. att:

 • utveckla modeller och anvisningar för redovisningen och kontinuerligt utveckla och förbättra företagets ekonomiprocesser

 • ansvara för löpande bokföring och ekonomisk redovisning av alla in- och utbetalningar och andra ekonomiska händelser i företaget

 • hantera svenska och internationella ärenden inom skatt och moms

 • sköta kundfakturering tillsammans med arbetsledare/projektägare

 • ansvara för kundreskontra och leverantörsreskontra

 • färdigställa underlag för bokslut och rapporteringsunderlag

 • utföra viss projektredovisning

 • sköta allmänna administrativa uppgifter och kontorsgöromål

Vad vi söker:

Vi söker dig som har relevant utbildning och 3-5 års dokumenterad erfarenhet av löpande redovisning och avstämningar. Du behöver ha en förståelse för det ekonomiska flödet, och vi ser det som meriterande om du har jobbat brett inom området och med fördel inom små eller medelstora bolag i tillväxtfas.

För att lyckas i rollen krävs det att du är en fena på Excel och att du kan arbeta obehindrat på Engelska som är vårt bolagsspråk. Det är önskvärt (men inget krav) att du har du har tidigare erfarenhet av att arbeta i Visma NET, Visma PM och Centsoft.

Vidare tror vi att du är en bra match för Clinton och rollen om du:

 • är organiserad och noggrann, vilket innefattar en god förmåga att planera, prioritera och strukturera arbete självständigt.

 • har ett proaktivt förhållningssätt och en fallenhet för att identifiera förbättringsmöjligheter och hitta lösningar på problem.

 • är bra på att jonglera många parallella uppgifter och har lätt för att ställa om och hitta nya sätt framåt vid plötsliga förändringar.

 • trivs med att många ha kontaktytor och drivs av att ge god service och samarbeta effektivt med olika intressenter.


Vad vi erbjuder:

Hos oss blir du del av ett gäng kollegor med mångårig erfarenhet och god gemenskap! Vi tycker att det är viktigt att ha roligt ihop och hittar på gemensamma aktiviteter när ingen pandemi står i vår väg.

Vi är anslutna till kollektivavtal och har schyssta anställningsvillkor, flexibla arbetstider och förmåner så som arbetstidsförkortning, privat sjukvårdsförsäkring, rejält friskvårdbidrag, samt pensionsrådgivning och erbjudanden i vår förmånsportal Benify.

Vi sitter i rymliga och fräscha lokaler i Frihamnen med fantastisk utsikt över hamninloppet. 
 

Om oss:

Clinton Marin Survey (CMS) etablerades 2015 och är en del av en Clinton-koncernen. Inom koncernen finns ett systerbolag med huvudkontor i Stockholm som är inriktat på mätning på land.

Vi är idag drygt 50 anställda som arbetar på båt och kontor på CMS. Vårt tjänsteutbud är brett och omfattar varierade tjänster inom sjömätning. Vi drivs av att ta oss an nya utmaningar och driva utvecklingen framåt inom sjömätning vilket återspeglas i våra ledord ”Pushing the Boundries”. Samtidigt står hälsa, säkerhet, miljö och kvalitet högt på vår agenda och vi är stolta över det ambitiösa QHSE-arbete vi bedriver.
 

Ansökan och rekryteringsprocessen:

Rekryteringsprocessen innefattar en första kort telefonavstämning, genomförande av onlinetester, kompetensbaserad intervju, case och referenstagning.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Dela detta jobb

Redovisningsekonom

Clinton Mätkonsult AB