ekonomijobb.se

Servando är ett konsultföretag inom bolagsjuridik, ekonomi och administration.

Vi söker nu en redovisningsekonom att förstärka vårt team med. Rollen är en bred och utvecklande ekonomiroll, med kundkontakter och eget ansvar. Du kommer att utgöra en viktig kugge i vår verksamhet och intäktsgenerering tillsammans med företagets övriga konsulter samt ingå i ett team med tre ekonomer.

De tänkta arbetsuppgifterna är inom tre olika ekonomiområden; att som konsult värdera bolag och guida dem i ekonomiska transaktioner för att leda fram till avveckling inom vår tjänst för snabbavveckling, att som konsult ansvara för ett antal externa kunduppdrag med bokföring, bokslut, årsredovisning och deklarering samt som en del och resurs i Servandos interna ekonomihantering. De exakta uppgifterna kan också anpassas något utifrån rätt person.

Vi tänker att du som söker är redovisningsekonom eller redovisningskonsult med några års erfarenhet och vana från bokföring och övergripande förståelse för samspel mellan resultat- och balansräkning. Erfarenhet från bokslut, skattefrågor, årsredovisningar och deklarationer är extra meriterande.

Vi erbjuder en utvecklande roll och miljö på vårt kontor vid Östermalmstorg med familjär stämning som präglas av engagemang, glädje och att vi arbetar tillsammans såväl med kollegor som kunder. Vi tror på välmående och friska medarbetare och erbjuder ett flexibelt arbete där vi också investerar i t ex träning på arbetstid.

Vi ser fram emot en kollega som kan vara en del i vår fortsatta tillväxt efter våra första 20 år.

Sänd in din ansökan snarast, urval sker löpande.

https://www.servando.se/start/

 

 

logo

Redovisningsekonom

Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb