ekonomijobb.se

Redovisningsekonom

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2021-09-29

Ansök nu

Redovisningsekonom

Har du en god grundförståelse för löpande redovisning och viljan att utvecklas vidare i rollen som Redovisningsekonom? Vill du arbeta för ett ambitiöst och internationellt tillväxtbolag där den ena dagen inte är den andra lik? Tilltalas du av en roll där du får arbeta brett inom redovisning? I sådant fall är rollen som Redovisningsekonom på nShift något för dig!

Detta söker vi

I rollen som Redovisningsekonom kommer du att arbeta med redovisningen huvudsakligen för den svenska verksamheten, men även till viss del stötta de utländska bolagen. Du kommer att arbeta brett och ha ett tydligt ansvar men även vara behjälplig när det kommer till mer kvalificerade frågeställningar, vilket kommer ge dig goda möjligheter att utvecklas. Då nShift befinner sig i ett expansivt skede får du även möjlighet att vara med i utvecklandet av nya processer och rutiner. Du kommer att tillhöra en ekonomifunktion om ca 10 personer och rapportera till VP Accounting and Reporting. Placering är på nShifts kontor i centrala Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår det bland annat:

  • Behjälplig vid bokslutsarbete

  • Löpande bokföring och avstämningar

  • Svara på och hantera inkommande kundärenden

  • Arbeta med kundreskontra från ax till limpa 

  • Påminnelsehantering kundfakturor

  • Hantera leverantörsfakturor samt leverantörsbetalningar

  • Supportera intressenter i verksamheten avseende frågor inom ditt område

  • Driva eller delta i projekt och förbättringsarbete

Din profil

Du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi i kombination med några års praktisk erfarenhet inom redovisning. Vi tror att du idag arbetar som ekonomiassistent eller som redovisningsekonom och känner dig redo att utvecklas i ett nästa steg. Slutligen vill vi att du behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift.

Du som person

Vi ser att du är en person som har en hög grad av kvalitetsmedvetenhet och som är mån om att leverera ett grundligt och noggrant resultat. Du är en produktiv ”doer” som på ett självständigt sätt kommer i mål med dina uppgifter, samtidigt som det är naturligt för dig att hjälpa och stötta såväl dina kollegor som övriga medarbetare inom organisationen. Då det händer mycket på nShift är det viktigt att du har en positiv inställning till förändring och förnyelse, samt trivs i att arbeta i ett högt tempo. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar nShift med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontaktar du Alexandra Af Winklerfelt på Prodiem, tfn 073-922 61 72 alternativt Caroline Björk på tfn 073-303 34 66

Välkommen med din ansökan!

nShift are creating a new category leader for parcel delivery management software and has the world’s largest carrier library. We are already the #1 SaaS company in Europe in this category with more than 440 employees and with high double digit million EUR in annual revenue and 30 % profitability. Our strongest markets are the Nordics, and we are rapidly expanding in the UK, Benelux, France and German speaking markets. Customers range from small online stores to large, multinational companies. nShift takes pride in listening to customers and growing with them, both geographically and in terms of how they can meet their needs. We are on an aggressive growth plan backed by our owners, Marlin Partners and San Francisco Partners, two of the leading technology investment firms in the world.

Läs mer om företaget här https://nshift.com/

Dela detta jobb

Redovisningsekonom

Prodiem