ekonomijobb.se

Redovisningsekonom

Ansök nu

Redovisningsekonom

Lestra Ekonom i Stockholm AB startades 1992 och är verksam inom det ekonomiadministrativa området och tillhandahåller sina kunder tjänster inom bokföring, skatter, bokslut och allmänna företagsfrågor. Vi sitter i attraktiva och moderna lokaler på Östermalm, T-bana. Idag är vi 4 anställda och söker nu två ytterligare kollegor till vårat team.

Vi söker nu redovisningsekonomer på anställning på heltid eller deltid.

Vi söker redovisningskonsulter vars huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar löpande redovisning, fakturering och avstämningar, löneadministration, moms- och skattedeklarationer, kontrolluppgifter, bokslutsarbete.

Du som söker är gymnasie- eller civilekonom med erfarenhet av bokförings- och bokslutsarbete.

Du är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller har erfarenhet från redovisningsbyrå med bokslutssjälvständighet och rådgivning mot kunder. Du är serviceinriktad och kan hålla många "bollar i luften", ser nya uppgifter som en utmaning samt behärskar engelska i tal och skrift.

Förutom ett härligt team med lång och god expertis satsar vi mycket på att skapa en utvecklande arbetsmiljö där personalens kunskaper vidareutvecklas med det senaste. Vi lever i en föränderlig värld och det gäller att vi hela tiden är uppdaterade.

Kunniga kollegor, spännande och utmanande kunduppdrag samt stora möjligheter till vidareutveckling gör att du har allt att vinna på att satsa på en karriär hos oss.

Våra kundföretag är av varierande storlek, allt från enmansföretag till dotterbolag inom internationella koncerner, och dessa är verksamma inom de mest skiftande branscher.

Vi tror att förtroende och tillit byggs upp med tiden. Därför är vi på Lestra måna om att bygga långsiktiga relationer till våra kunder. För att skapa god överblick av företaget och dess föränderliga behov, följer vi våra kunders utveckling med personligt engagemang och god expertis.

Om oss

Lestra Ekonomi är en auktoriserad redovisningsbyrå som bildades 1992, med  mångårig erfarenhet av redovisning, revision och skatter i mindre och medelstora, ägarledda företag. Våra befintliga kunder befinner sig inom ett antal olika branscher, vilket gör att vi kan erbjuda kvalificerade tjänster inom de flesta områden för ett antal branscher.

Inom Sverige är vi anslutna i branschorganisationer för redovisning och revision FAR. Vi samarbetar även med ledande advokat- och revisionsbyråer i Stockholm

Välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

Redovisningsekonom

Lestra Ekonomi i Stockholm AB