ekonomijobb.se

Redovisningsekonom

Ort
Utgår

2020-04-15

Ansök nu

Redovisningsekonom

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i tolv kommuner och sysselsätter omkring 2600 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi behöver förstärka vår ekonomiavdelning med ytterligare en medarbetare. Vi söker nu en redovisningsekonom till vårt huvudkontor i Norrköping.

Arbetsbeskrivning:
Löpande bokföring, leverantörsreskontra, fakturering, anläggningsregister, avstämningar, bokslutsarbete, viss löneberedning, upprättande av skattedeklarationer, in- och utbetalningar. Uppföljning och analys av bokslutsarbete samt framtagande av rapporter och prognoser.

Kvalifikationer:
Du som söker är en erfaren redovisningsekonom med minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och goda kunskaper i relevanta IT-system. Du har lätt för att samarbeta och har förmåga att arbeta under tidspress. Som person är du affärsmässig, analytisk, noggrann, strukturerad, effektiv samt kommunikativ. Du kan prioritera och effektivt leda interna processer.
Erfarenhet av arbete i Visma Spcs är meriterande. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är ansvarstagande och har hög arbetsmoral.
En varierande och spännande tjänst tillsammans med ett härligt team. Kontoret är centralt beläget i Norrköping. Rekryteringen kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Tjänstgöringsgrad 100 %
Tillträde: Snarast

Kontaktpersoner
Alexandra Schmidt, 011-180605, CFO/vVD
Sista ansökningsdag 200415

Arbetsgivare
A&O Ansvar och Omsorg AB
Repslagaregatan 19
602 25 Norrköping
Tel: 011-180100

Dela detta jobb

Redovisningsekonom

A&O Ansvar och Omsorg