ekonomijobb.se

Logo

Redovisningsekonom 50% till försäkringsbolag på Södermalm

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-04-03

Ansök nu

Redovisningsekonom 50% till försäkringsbolag på Södermalm

Arbetsbeskrivning

I din roll som Redovisningsekonom kommer du att ha ett helhetsansvar för ett av koncernens dotterbolag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Löpande redovisning
  • Kund- och leverantörsreskontra (samt problemlösning relaterat till detta)
  • Månadsbokslut
  • Momsdeklaration

Du kommer att tillhöra ett team på 3 personer och rapportera direkt till Ekonomiansvarig. Bolaget använder sig av Visma Administration som bokförings- och faktureringssystem.

Vem är du?

Vi söker dig som är självgående i hela redovisningsprocessen och är van vid att hantera ovan uppgifter. Vi ser att du har relevant ekonomisk utbildning och minst 2 års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Stor vikt kommer även läggas vid dina personliga egenskaper, då vi ser att du har god social kompetens, samarbetsförmåga och gärna tar egna initiativ. Du värdesätter också noggrannhet och flexibilitet. Du har fördelaktiken erfarenhet av Visma Administration och goda kunskaper i Officepaketet.

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som Redovisningsekonom inom en tillväxtkoncern där du får stor möjlighet att bidra med din kunskap och erfarenheter. Du kommer att tillhöra ett trevligt och hjälpsamt ekonomiteam i ett öppet klimat. Kontoret är beläget i Skanstull.

Du erbjuds ett konsultuppdrag på deltid 50% fram till årsskiftet, med god möjlighet till förlängning. Uppdraget beräknas starta omgående. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Perneryd via mail: caroline.perneryd@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Redovisningsekonom 50% till försäkringsbolag på Södermalm

Jurek Bemanning