ekonomijobb.se

LIGULA HOSPITALITY GROUP AB SÖKER EN EKONOMIASSISTENT

Vi söker nu till vår centrala ekonomiavdelning dig som är ekonom/högskoleekonom, gärna med kunskap om hotell/fastighetsbranschen. Det är viktigt att du är service minded och gärna pedagogisk då det i rollen ingår att ha kontakt med våra enheter i de frågor som rör redovisningen.

I din roll ansvarar du för helheten vad gäller redovisning och rapportering för ett antal av våra enheter. Detta innebär löpande bokföring, redovisning (inläsning från hotellsystem, leverantörs- och kundreskontra), avstämningar, månads- och årsbokslut.

Då organisationen är under tillväxt är det viktigt att du har en prestigelös inställning till att ta dig an uppgifter såväl högt som lågt. Det är viktigt att du trivs i ett högt tempo, föränderlig miljö och har en lösningsorienterad attityd. Som person har du förmåga att arbeta självständigt och har en positiv inställning samt är en lagspelare. Vidare är det viktigt att du är van att strukturera ditt eget arbete och trivs med många kontaktytor.

Vi är ett team och företag som bygger för framtiden!

INFORMATION OCH ANSÖKAN

  • Tjänsten är heltid, tillsvidare

  • Placering centrala Göteborg.

  • Vi har kollektivavtal

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan via "Ansök nu"

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR på 031-80 40 55 eller via mejl linda.johnsson@ligula.se

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt som äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver enheter på 16 orter i Sverige och Danmark (Köpenhamn). Hotellverksamheten bedrivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Ronnum. Genom franchiseavtal med Rezidor Hotels driver Ligula även Park Inn-enheterna i Hammarby Sjöstad respektive Malmö. Koncernen har sedan 2015 fördubblat antalet hotell i sin verksamhet från 14 till 32 och expansionen fortsätter. Senast i juni 2018 tillkom 7 nya hotell i Tyskland i Ligulas portfölj. Vi sysselsätter i dagsläget ca 650 årsanställda och omsätter strax över 900 MSEK.

Ekonomiassistent

Ort
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb