ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Redovisningsekonom

BAE Systems Hägglunds AB

Redovisningsekonom

Vi söker en Redovisningsekonom till vår reskontra

Tycker du om redovisning och vill arbeta i ett internationellt bolag, kan det här vara rätt tjänst för dig. Vi utökar nu vår kapacitet och söker en medarbetare inom Centrala Finans till gruppen som hanterar leverantörsreskontran och arbetsuppgifter kopplat till den. Tveka inte att skicka in din ansökan och bli en del av ett internationellt, expansivt och innovativt företag inom försvarsindustrin.

Den du är

För att lyckas i denna roll söker vi dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med elektroniskt leverantörsfakturaflöde och matchning mot inköpsorder samt avvikelsehantering. Då detta är en roll med många internationella kontakter behöver du kommunicera obehindrat både på engelska och svenska. Du är bekväm med att kontakta både extern och intern part, såväl via e-mail som via telefon.

Du är en lagspelare som bidrar till att gruppen har ett gott arbetsklimat och hjälps åt. Vidare har du ett eget driv, envishet och tålamod samt driver processer och rutiner framåt självständigt och strukturerat. Du är en orädd och flexibel problemlösare som ser sammanhanget i det du gör.

Dina framtida arbetsuppgifter

I tjänsten arbetar du med fakturahantering och varierade uppgifter inom företagets leverantörsreskontra samt andra uppgifter inom området. Du ger support såväl internt, exempelvis till Inköpsavdelningen, som externt och hanterar det dagliga inflödet av förfrågningar och ärenden gällande fakturor.  

Din Bakgrund

Eftergymnasial utbildning inom ekonomi är en fördel eller minst 2 års arbetslivserfarenhet från en roll inom en ekonomifunktion. Du har dessutom god kunskap i Excel, Word och Outlook. Meriterande om du tidigare arbetat i SAP.

Vad blir du en del av

Bli en del av vårt härliga gäng på Finans. Teamarbete och att stötta varandra när det behövs är viktigt för oss. Du kommer ingå i en grupp som har systemansvar för de applikationer som nyttjas inom leverantörsreskontran.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i kunskapsintensiv verksamhet som utvecklas och växer.  Du får anställning i ett globalt företag inom försvarsindustrin där man hela tiden utmanar sig själva med ett mål i sikte – att vara bäst i världen.

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Cathrine Kristoffersson 0660- 29 23 05 alternativt HR Business partner Anette A Löf 0660-804 78.

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det finns legala krav och krav som våra kunder ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll samt drogtest. Alla våra anställda genomgår dessa rutiner.

Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik.

Sista ansökningsdag är 31 maj, Välkommen med din ansökan!

till kompetens & karriärutveckling.

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

 

Anställningsform

         Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

         Heltid

Tillträde

         Snarast enligt överenskommelse

Löneform

         Månadslön

Antal lediga befattningar

         1

Sysselsättningsgrad

         100%

Ort

         Örnsköldsvik

Län

         Västernorrlands län

Land

         Sverige

Referensnummer

         2022/66

Kontakt

         Anette A Löf, HR Business Partner, 0660-80478

         Cathrine Kristoffersson, rekryterande chef, 0660-292305

Publicerat

         2022-05-02

Sista ansökningsdag

         2022-05-31

Dela detta jobb

Redovisningsekonom

BAE Systems Hägglunds