ekonomijobb.se

Tycker du om redovisning och vill arbeta i ett internationellt bolag, kan det här vara rätt tjänst för dig!
Zinzino söker en redovisningschef till en väl fungerande avdelning, men där det också finns utrymme för dig att se över processer och rutiner då vi behöver effektivisera oss. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för redovisningen i ett team på 5 personer. Som vår redovisningschef kommer du ha ett övergripande ansvar för koordinering och kvalitetssäkring av redovisningen i koncernen med dess dotterbolag och filialer. Det här är ett jobb för dig som är en kunnig koncernredovisningsekonom och vill få ett internationellt perspektiv på redovisning, skatt och moms och ta ett helhetsgrepp om boksluten. Som redovisningschef rapporterar du till CFO och arbetar på vårt trevliga kontor i Göteborg. Vi närmar oss 100 anställda på huvudkontoret där vi arbetar nära våra kunder och återförsäljare som finns i 34 länder i Europa och Nordamerika.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda och utveckla redovisningsavdelningen
  • Koncernredovisning och konsolidering
  • Redovisningsprocessen i sin helhet (processer, rutiner, revision etc.)
  • Månads, kvartal och årsbokslut
  • Årsredovisningar, skattedeklarationer
  • Kontaktperson mot skatteverket och våra externa revisorer
  • Deklarationer och momsredovisning

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som är högskoleutbildad eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet av kvalificerad koncernredovisning, ledarskap och det är meriterande med kunskap om IFRS. Du kommer att ha nytta av dina erfarenheter från att ha arbetat på internationella bolag, men det är inget krav. Eftersom vi är en internationell koncern så är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska, både skriftligt och muntligt. Ytterligare språkkunskap är mycket bra.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Redovisningschef behöver du vara trygg i din egen kompetens. Du är bekväm i ledarrollen och har förmåga att se helheten, leda och motivera andra. Rätt person är också strukturerad, noggrann och strävar efter att förbättra rutiner och processer. Du är noggrann och månar om god kvalité i arbetet du levererar.

Placeringsort: Göteborg

Om Zinzino
Zinzino är ett av de snabbast växande direktförsäljningsbolagen i norra Europa med världsomfattande försäljning av högkvalitativa produkter inom hälsa och välmående. Våra produkter har vetenskapligt bevisad effekt och består bland annat av storsäljaren BalanceOil, som innehåller en unik kombination av Omega-3 och polyfenoler. Zinzino är ett publikt aktiebolag och aktien är noterad på Nasdaq First North. Företaget har ett 100-tal anställda och omsättningen var 2018 585,6 MSEK. Huvudkontoret finns i Västra Frölunda. Besök vår hemsida här: https://www.zinzino.com/site/SE/sv-SE 

Redovisningschef till Zinzino, Göteborg

Företag MERITMIND AB
Ort
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Dela detta jobb