ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningschef till Swisslog

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Redovisningschef till Swisslog

Swisslog Technology Center Sweden befinner sig i en framtidsbransch där efterfrågan på automatiserade lager- och logistiklösningar ökar med full fart. Bolaget har vuxit från 300-600 MSEK till 700-800 MSEK och ska vara på 1 miljard kronor om 3-4 år med god lönsamhet.

Med anledning av detta behöver de nu stärka upp sin ekonomifunktion med en ny roll som redovisningschef och det är vi på Mpya Finance som hanterar rekryteringsprocessen.

Idag arbetar cirka 250 medarbetare med att skapa framtidens automatiserade lösningar med fullt fokus på att fortsätta växa och utvecklas.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som redovisningschef på Swisslog kommer du ha ett helhetsansvarig för redovisningen och dess fullständighet och kvalité. Du leder och fördelar arbetet i redovisningsteamet på 3 personer och har ett nära samarbete med hela ekonomifunktionen. Du rapporterar du till Head of Finance.

  • Ansvarar för leveransen av månadsbokslut, kvartalsbokslut och årsbokslut
  • Årsredovisning, skatteberäkning och deklaration
  • Personalansvar
  • Projektredovisning
  • Rapportering
  • Kontakt med externa partners såsom bank, revisor etc.

Vem är du?
Som sökande till denna roll har du en akademisk utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning. Du är väl förtrogen med de rutiner som förekommer på en redovisningsavdelning och har arbetat flertalet år med kvalificerad redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö och det är meriterande om du även har börsbolagserfarenhet.

Det är starkt meriterande om du har ledarerfarenhet men det är inget krav. Vi ser även det som fördel om du har erfarenhet av olika affärssystem och du har ett givet systemintresse. Vidare har du goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Eftersom Swisslog utvecklas snabbt bör du som person vara flexibel och trivas i en föränderlig miljö. Du är lösningsorienterad och självgående med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Personer i din omgivning beskriver dig som pedagogisk och kommunikativ samt att du ha lätt för att skapa goda relationer.

Ort: Boxholm

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 22 maj 2022. I den här rekryteringen samarbetar Swisslog med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Michaela Järnvall på 0760-11 87 00, michaela.jarnvall@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningschef till Swisslog

Mpya Finance AB