ekonomijobb.se

mpya logo

SBC står för Sveriges BostadsrättsCentrum och är ett av landets ledande företag av förvaltningstjänster för bostadsrätter. SBC har kontor på fem orter i landet och är noterat på NGM Equity, som Redovisningschef sitter du på huvudkontoret på Södermalm i Stockholm. Vi söker nu en Redovisningschef som vill vara med på SBCs fortsatta tillväxtresa!

Som Redovisningschef ansvarar du för redovisning och rapportering av moderbolaget samt för koncernredovisningen och konsolideringen av SBC koncernen som består av 4 rörelsedrivande bolag och ett antal vilande bolag. Vi ser att du är en social och engagerad person som kan coacha ditt team om 2 personer på bästa sätt.

I rollen ingår även att upprätta extern rapportering vid kvartal och årsbokslut. Du har även det yttersta ansvaret att redovisningsregler och skattelagstiftning efterlevs. Detta ställer krav på att du är väl insatt, bistår med kunskap och stöttar dina medarbetare i redovisningsregler och förändringar på redovisningsområdet. Rapportering sker till CFO.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildning med ekonomisk inriktning och /eller högskola eller universitet. Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning och vi ser att du har erfarenhet av konsolidering. Du engagerar och inspirerar din omgivning och har ett coachande förhållningssätt. Du har en god IT-vana och är en van användare av Officepaketet.

Du är en kommunikativ, positiv och pedagogisk person som brinner för redovisningsfrågor. Du är engagerad, positiv och prestigelös och tycker om att jobba med förbättringar och utveckling. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar SBC med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Sand på telefon 0703 35 39 76

Om SBC

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB, är ett av landets ledande företag av förvaltningstjänster för bostadsrätter. SBC erbjuder full service inom ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, projektledning av ombyggnation och renoveringar samt juridisk expertis. SBC har kontor på fem orter i landet med ca 320 anställda. Bolaget är noterat på NGM Equity och omsatte år 2017, 431 mkr i koncernen

Logga

Redovisningschef till SBC

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-23

Ansök nu

Dela detta jobb