ekonomijobb.se

Redovisningschef till Netigate

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-09-22

Ansök nu

Redovisningschef till Netigate

Söker du en roll som erbjuder såväl operativt ansvar som personalansvar? Brinner du för att sätta och vidareutveckla processer och rutiner? Då kan rollen som Redovisningschef hos på Netigate vara din nästa utmaning.

Vad kan Netigate erbjuda dig?
Netigate omsätter cirka 150 MSEK fördelat på tre dotterbolag i Sverige, Norge och Tyskland. Vi erbjuder en plattform för att samla in feedback från såväl kunder som medarbetare, vår vision är att den skall hjälpa människor och organisationer att nå sin fulla potential.

Som Redovisningschef hos Netigate har du personalansvar för fyra medarbetare och övergripande ansvar för den legala redovisningen för koncernen. Netigate planerar för en fortsatt tillväxt och i denna roll får du möjlighet att utvecklas och växa med koncernen, att implementera och utveckla processer och rutiner för att möjliggöra tillväxten samt att coacha och vidareutveckla dina medarbetare. Rollen rapporterar till CFO och är placerad på vårt huvudkontor på  Drottninggatan i Stockholm. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

  • Coacha och stötta medarbetarna inom ekonomifunktionen

  • Övergripande ansvar för legal redovisning

  • Ansvar för månads- och årsbokslut

  • Ansvar för upprättande av årsredovisning

  • Konsolidering och koncernredovisning

  • Ansvar för kassaflödesprognoser

  • Implementera och förbättra rutiner, processer och arbetssätt

  • Leda och driva utredningsfrågor inom ansvarsområdet såsom intern kontroll, moms, skatt, redovisningsprinciper m.m.

  • Övergripande ansvar för rapportering av skatter och moms

  • Diverse ADHOC projekt

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har relevant akademisk eller eftergymnasial utbildning och tidigare erfarenhet av en roll som Redovisningschef eller Ekonomiansvarig, gärna från en koncern med verksamhet i Norge och/eller Tyskland. Som person är du strukturerad och noggrann och har ett genuint intresse för att utveckla processer och rutiner. I denna roll behöver du behärska såväl svenska som engelska i tal och skrift samt ha en förmåga att växla mellan detaljfokus och en övergripande helhet. Du trivs i en föränderlig verksamhet under ständig tillväxt och uppskattar många kontaktytor såväl extern som internt.   

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Netigate med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helén Lissäng på helen.lissang@mpya.se eller Malin Skotte på malin.skotte@mpya.se,  Då intervjuer och urval kommer att ske löpande välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. 

 

Dela detta jobb

Redovisningschef till Netigate

Mpya Finance AB