ekonomijobb.se

Nu söker vi på Vindex en redovisningschef för hyrrekrytering till en av våra kunder. Det innebär att du kommer gå som konsult under de första sex månaderna och därefter är tanken att du övergår i en fast anställning hos kunden, givet ett bra samarbete. Tjänsten startar enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I rollen kommer du att ha ett övergripande ansvar för redovisningen, ha personalansvar för 3 personer samt skapa struktur under bolagets expansionsresa.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som redovisningschef till ledande bolag inom sin bransch
Övergripande redovisningsansvar
Leda redovisningsarbetet och stötta gruppen i redovisningsfrågor
Kvalitetssäkra redovisningen
Arbete med bokslut och årsredovisning
Säkerställa att arbetet är i linje med redovisningslagar och regler
Rapportering
Kontakt med externa parter
Personalansvar för 3 personer
Utveckling av processer och rutiner
För den här rollen söker vi dig som är driven, framåt och proaktiv. Du har goda ledaregenskaper samt är pedagogisk, analytisk och kommunikativ. För att lyckas i rollen är du van att hålla många bollar i luften samt att du alltid levererar med god kvalitet trots högt arbetstempo.

Kvalifikationer för rollen som redovisningschef till ledande bolag inom sin bransch
Civilekonomexamen eller motsvarande
Minst 6-7 års erfarenhet av kvalificerad redovisning
Mycket goda redovisningskunskaper
Tidigare haft personalansvar
Mycket goda IT- och systemkunskaper
Kommunicerar obehindrat på engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref MNRC685. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Melina Nilsson vid fler frågor kring rollen.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster inom ekonomi? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Redovisningschef till ledande bolag inom sin bransch

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2020-04-23

Ansök nu

Dela detta jobb