ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningschef till KvalitetsBygg

Ansök nu

Redovisningschef till KvalitetsBygg

Kundlogotyp

Kvalitetsbyggsgruppen är en miljövänlig byggkoncern med cirka 90 anställda som utför entreprenader inom nyproduktion och ROT åt nöjda och återkommande kunder. Vi erbjuder merparten av byggrelaterade tjänster under ett och samma tak och våra kunder är såväl företag som privatpersoner. Vår affärsidé är att tillfredsställa våra kunders behov av kostnadseffektiva lösningar och högkvalitativa byggnadsarbeten via hög kompetens, miljövänliga och kvalitativa produkter samt tjänster till rätt pris, i rätt tid och med rätt servicenivå. KvalitetsBygg – Vi bygger din framtid!

Läs gärna mer om oss och våra byggprojekt på www.kvalitetsbygg.se

Vad KvalitetsBygg erbjuder dig

KvalitetsBygg är ett entreprenöriellt byggbolag som har vuxit kraftigt de senaste åren. Bolaget har ett stort kundfokus och en företagskultur som präglas av värderingarna; ärligt engagemangstarka tillsammans och nytänkande i allt. Det händer mycket med andra ord!

Vi sitter på ett toppmodernt kontor i Västberga, där vi kan mötas såväl i ett djungelrum som i ett bollhav eller varför inte i ett akvarierum. Om du behöver en bensträckare kan du kila ner i receptionen och använda vår golfsimulator som finns tillgänglig för alla medarbetare. Oavsett rum så möts du av en varm och välkomnande atmosfär hos oss!

Din uppgift som Redovisningschef

I samband med tillväxten ska nu ekonomifunktionen stärkas upp med Redovisningschef. Rollen är ny på företaget vilket innebär att du kommer få vara med och påverka rollens innehåll utifrån dina egna erfarenheter och förmågor. Att sätta struktur, processer och effektivisering ligger högt upp på agendan. Därmed kommer ett tydligt och aktivt ledarskap stå i fokus, såväl i form av att ta tag i diverse system- och förbättringsprojekt som att arbeta nära och med ditt team.

Du kommer att arbeta nära CFO, som du även rapporterar till. Du förväntas att vara ett proaktivt stöd och ett bollplank till såväl CFO som till övriga chefer i organisationen inom dina ansvarsområden.

Ansvarsområden

Som Redovisningschef ansvarar du för att leda, fördela och kvalitetssäkra arbetet på redovisningsavdelningen. Du har ett team på ca 4 personer, som du har ett formellt personalansvar för, och du ansvarar även för kontakten med en outsourcingbyrå som gör sköter den löpande redovisningen för koncernens fasitghetsbolag. Du kommer att vara både en operativ och strategisk Redovisningschef, där du sköter en del löpande redovisning samtidigt som du stöttar teamet i deras arbete.

Vidare kommer du säkerställa att den externa rapporteringen är korrekt, men även en del intern rapportering som utgör beslutsunderlag för rätt affärsmässiga beslut ute i organisationen. Du kommer ha kontakt med myndigheter och revisorer och hålla dig á jour med lagar och förordningar inom redovisningsområdet. Vidare kommer du att vara delaktig vid eventuella företagsförvärv, avyttringar och/eller integrationer.

Vem är du?

För att trivas i rollen som Redovisningschef är du en lösningsorienterad person som trivs i en miljö där det krävs att du är anpassningsbar men även strukturerad. Vi ser att du har förmågan att ha ett övergripande fokus över flera olika områden samtidigt och tycker om att förbättra processer. I ditt arbete är du uthållig och drivs av att skapa och uppnå kortsiktiga och långsiktiga mål. Du är en naturlig ledare som trivs i dialogen och i samarbetet med andra, och där du även delar företagets filosofi med frihet under ansvar.

Din profil

När det kommer till din erfarenhet så ser vi att du har en gedigen och kvalificerad redovisningsbakgrund. Du är trygg i ditt ledarskap men behöver nödvändigtvis inte ha haft ett formellt personalansvar tidigare, även det såklart är ett plus. Du behöver däremot ha haft arbetsledande ansvar eller varit ledande i projekt. Du har tidigare arbetat med system- och förbättringsprojekt, och har ett brinnande intresse för sådana frågor. Har du erfarenhet av byggbranschen så är detta en fördel, men inget krav. Dina formella meriter är såklart viktiga, men lika viktiga är din personlighet och din inställning.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar KvalitetsBygg med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Filippa Gernandt på Prodiem, tfn 073-384 23 94 alternativt Jakob Altensten på Prodiem, tfn 073-344 51 80.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Redovisningschef till KvalitetsBygg

Prodiem