ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningschef till KLS Ugglarps i Lund

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-06-13

Ansök nu

Redovisningschef till KLS Ugglarps i Lund

KLS Ugglarps söker en redovisningschef till ekonomiavdelningen med placering på det trevliga huvudkontoret i Lund. Du kommer att leda ett väl sammansvetsat team om 7 medarbetare som har roligt tillsammans och jobbar med ett högt målfokus. Bolaget växer mycket, både organiskt och via förvärv. Att arbeta som redovisningschef på KLS Ugglarps är ett stimulerande jobb med mycket frihet och stor påverkandegrad. Du kommer att arbeta i en snabb och flexibel organisation med korta beslutsvägar och du får möjlighet att aktivt bidra i hela processen. Här får du ett jobb med varierande arbetsuppgifter och stor chans till personlig utveckling.

I rollen rapporterar du till Mette som är CFO. Mette är en engagerad ledare som ser laget före jaget och som har ett stort intresse för verksamheten.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter som Redovisningschef:

  • Leda och utveckla personalen
  • Ansvara för utveckling av processer, rutiner och automatisering inom ekonomiavdelningen
  • Ansvara för och leda hantering av löpande transaktioner, redovisning, bokslut, skatt och moms
  • Viss rapportering
  • Delaktig i årsbokslutsprocessen
  • Delaktig i budgetprocessen
  • Diskussionspartner i affärsprocesser såsom transaktioner och förvärv
  • Kontakt med revisorer
  • Stöd och bollplank till andra avdelningar avseende ekonomiska spörsmål
  • Delaktig i projekt inom ekonomiavdelningen

Är det dig vi söker?
Vi söker en erfaren redovisningschef som trivs med att arbeta både övergripande och operativt. I kombination med det har du ett stort intresse för ledarskap. Du är utbildad civilekonom eller motsvarande och är mycket trygg inom redovisning och dess regelverk såsom Swedish GAP och IFRS.  Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser även att du har goda kunskaper i affärssystem, rapporteringsverktyg och Excel. Har du erfarenhet av SAP är detta meriterande.

Du är en positiv, prestigelös och serviceinriktad person med stort engagemang i ditt arbete. Du är lösningsorienterad och drivs av ständiga förbättringar och att göra ett bra arbete. Du har en pedagogisk ådra och har lätt för att kommunicera med andra.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar KLS Ugglarps med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 kristina.bennet@mpya.se eller Amelie Rijpma på tel. 070-9966176 amelie.rijpma@mpya.se eller Anna Gaetani Nordin på tel. 072-997347 anna.nordin@mpya.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningschef till KLS Ugglarps i Lund

Mpya Finance AB