ekonomijobb.se

Redovisningschef till Indoor Energy

Företag Mpya Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Redovisningschef till Indoor Energy

Vi söker inte en vanlig redovisningschef. Vi söker en förändringstrygg ledare som vill vara med på en spännande tillväxtresa!

Profil
Vi söker en Redovisningschef som värdesätter teamwork och ett gott arbetsklimat. Som person är du driven och trivs i en föränderlig och entreprenöriell miljö. Ditt ledarskap är närvarande och du skapar förtroende genom att vara lyhörd, trygg, kommunikativ och prestigelös. Intresse för ledarskap är viktigt och praktisk erfarenhet av personalledning är meriterande.

Vidare tror vi du har förmågan att röra dig mellan att leda och eget operativt arbete. Du har erfarenhet av komplex redovisning och skatt vi ser gärna att du också har kunskaper i projektredovisning. Meriterande om du har erfarenhet från installationsföretag och systembyte.

Välkommen till en utmanade tjänst med ett omväxlande innehåll!

  • Bidra till Indoor Energys tillväxtresa genom att leda och fördela det dagliga arbetet inom gruppen avseende månads- och årsbokslut, ekonomisk rapportering, skatterapportering och årsredovisningar
  • Planera och säkerställa att förvärvade bolag blir väl omhändertagna
  • Säkerställa att lagar, regler och policys följs
  • Utveckla processer för att uppnå förbättrad effektivitet och kvalitet i samtliga bolag
  • Kontakt mot revisionsbyrå
  • Du leder redovisningsteamet med fem personer och rapporterar till CFO

Vi söker dig som med stolthet vill representera Indoor Energys värdeord: Lagspel, Ambition, Proaktivitet och Personligt ledarskap!

Organisation
Indoor Energy är idag 165 medarbetare på 9 kontor och omsätter 300 mkr. Ambitionen är att omsätta 700 mkr inom en femårsperiod, genom både organisk tillväxt och förvärv. Företaget är rikstäckande genom Near4You, ett nätverk med 600 medarbetare på 45 orter över hela Sverige. Inom 60 minuter är vi ute på 92% av Sveriges fastigheter.

Hur gör jag nu?
Kom gärna in med din ansökan! I den här rekryteringen samarbetar Indoor Energy med Mpya Finance. Vid eventuella frågor, kontakta Anna Lannerhjelm på 070-621 30 01 eller via anna.lannerhjelm@mpya.se.

Indoor Energy
Som medarbetare har du möjlighet att forma din egen och bolagets framtid - en framtid där vi visar vägen för energieffektivitet. Ambitionen är att varje anställd ska utvecklas både kompetensmässigt och som människor och mycket tid läggs på delaktighet och individen. Indoor utmärker sig med sin starka kultur där vi alla är en ledare. Ledarskapet är avgörande för hur vi lyckas skapa kundvärde.

Och varje anställd är en del i kedjan som skapar det värdet. Att vara ledare handlar inte bara om att leda andra, att relatera till kunder, kollegor och mina egna chefer. Det handlar också om att leda sig själv. Läs gärna mer på www.indoor.se. Varmt välkommen till Indoor Energy med din ansökan!

Ansvarig rekryterare

Anna Lannerhjelm

anna.lannerhjelm@mpya.se

0706-213001

Dela detta jobb

Redovisningschef till Indoor Energy

Mpya Finance