ekonomijobb.se

Logo

Redovisningschef till fartfyllt interimsuppdrag, Borås

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Redovisningschef till fartfyllt interimsuppdrag, Borås

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en riktigt vass redovisningschef till ett interimsuppdrag om 6 månader beläget i Borås. I denna roll kommer du att ansvara för redovisning och rapportering av månads- och årsbokslut för samtliga bolag, koncernredovisning och konsolidering, upprättande av koncernens årsredovisningar med mera. I rollen som redovisningschef har du ett operationellt ansvar för alla ekonomer och rapporterar till CFO, koncernchef samt styrelsen.

Detta är ett interimsuppdrag om minst 6 månader på ett bolag i framkant som har en betydande roll på IT-marknaden. Kontoret är beläget i härliga lokaler i Borås.

Vem söker vi?
Till denna roll söker vi dig som har minst 7 års erfarenhet inom redovisning samt minst 3 år inom financial controlling. Vi tror att du har god vana av att leda och motivera dina medarbetare samt en fördjupad kunskap inom CRM- eller ERP-system. Kanske har du varit delaktig i ett systembyte i någon av dina tidigare roller? Vidare så ser vi att du har arbetat på bolag med en omsättning om minst 100 miljoner och har du dessutom erfarenhet från Jeeves så är detta mycket meriterande.

Som person är du öppen, förändringsbenägen och trivs i en miljö med variation och bredd. Du har lätt för att samarbeta med alla och är en duktig relationsbyggare. Vidare tror vi att du är analytisk, noggrann och stresstålig – du ser snabbt vad som behövs göras och har en god prioriteringsförmåga.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Redovisningschef till fartfyllt interimsuppdrag, Borås

Jurek Bemanning