ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningschef till Corem Property Group

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Redovisningschef till Corem Property Group

Om rollen
I rollen som Redovisningschef stöttar du verksamheten i övergripande redovisningsfrågor och moms och skatt, coachar och leder ditt team samt kvalitetssäkrar redovisningen. Vidare kommer du löpande arbeta med att förbättra, effektivisera och digitalisera processer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda och coacha redovisningsteamet

  • Personalansvar för 12 personer

  • Planering och kvalitetssäkring av kvartals- och årsbokslut

  • Rapportering

  • Kvalitetssäkra och supporta upprättande av ÅR

  • Inkomstdeklarationer

  • Driva och ansvara för systemfrågor och effektivisera processer inom redovisningsområdet

Du rapporterar till Ekonomichefen. Din arbetsplats kommer både att vara vid Globen, Stockholm och i Nyköping då ditt team finns i båda städerna.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser att du tidigare har arbetat operativt med kvalificerad redovisning och det är en fördel om du har arbetat i fastighetsbranschen. Du har även erfarenhet av att upprätta ÅR och kunskap inom moms och skatt. Vidare är du en van och engagerad ledare och har erfarenhet av ett coachande ledarskap samt vana vid att arbeta i en verksamhet i förändring. Du är flytande i svenska och du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av systemimplementation.

Som person är du prestigelös, du tar ansvar och du är trygg i både din kunskap och som person. Du ser lösningar i stället för problem och noggrannhet och struktur är en självklarhet för dig. Du trivs í en relationsskapande roll där du får engagera dig i verksamheten och entusiasmera och leda andra.

Vad kan vi erbjuda dig?
Inom Corem är engagemang, samarbete och eget ansvar viktiga ledord. Vi prioriterar medarbetarnas kompetens, trivsel och hälsa. Medarbetarna på Corem har stort eget ansvar och verksamheten drivs av stark samarbets- och entreprenörsanda. För att stärka personalens delaktighet och engagemang – och därmed gynna Corems utveckling – finns en vinstandelsstiftelse för de anställda. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Corem Property med Mpya Finance. Har du några frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Allskog elin.allskog@mpya.se eller Maria Brisheim maria.brisheim@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningschef till Corem Property Group

Mpya Finance AB