ekonomijobb.se

Redovisningschef – Stockholm – start juni

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2021-07-07

Ansök nu

Redovisningschef – Stockholm – start juni

Vi söker nu en interim Redovisningschef till ett uppdrag på ett IT- konsultbolag på ca 6 månader.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:
Stockholm

Tid:
Startdatum juni (alt augusti) och ca 6 månader

Omfattning:
100 % av en heltidstjänst.

Beskrivning av uppdraget:
I rollen som Redovisningschef kommer du att arbeta brett och operativt samt ansvara för processerna avs bokslut, redovisning och rapportering. Du har ett arbetsledande ansvar för ett team på ca 6 personer och rapporterar till CFO. Du agerar stöd och support till teamet samt bidrar med din kompetens och driver arbetet framåt. Du arbetar även med att utveckla processer och rutiner.

Din profil:
Du är civilekonom och är en trygg ledare med erfarenhet av att arbeta med redovisning, rapportering och att utveckla processer och rutiner. Vidare är du systemvan och har du arbetat i Maconomy är det en fördel.

Som person är du självgående, strukturerad och en erfaren och trygg ledare. Du är driven och har lätt för att skapa kontakter och för att samarbeta. Du trivs i en roll som Redovisningschef i ett entreprenöriellt bolag i tillväxt där du både leder och stöttar teamet i olika frågor. Vidare är du prestigelös och van att hugga i samt drivs av att utveckla processer och rutiner.

Ansökan:
I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman 070-860 22 76.

Dela detta jobb

Redovisningschef – Stockholm – start juni

Prodiem