ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom - Östermalm

Ansök nu

Redovisningsekonom - Östermalm

Vi söker nu redovisningsekonomer på anställning på heltid eller deltid.

Lestra Ekonom i Stockholm AB startades 1992 och är verksam inom det ekonomiadministrativa området och tillhandahåller sina kunder tjänster inom bokföring, skatter, bokslut och allmänna företagsfrågor. Vi sitter i attraktiva och moderna lokaler på Östermalm, T-bana. Idag är vi 4 anställda och söker nu två ytterligare kollegor till vårat team.

Vi söker redovisningskonsulter vars huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar löpande redovisning, fakturering och avstämningar, löneadministration, moms- och skattedeklarationer, kontrolluppgifter, bokslutsarbete.

Du som söker är gymnasie- eller civilekonom med erfarenhet av bokförings- och bokslutsarbete.

Du är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller har erfarenhet från redovisningsbyrå med bokslutssjälvständighet och rådgivning mot kunder. Du är serviceinriktad och kan hålla många "bollar i luften", ser nya uppgifter som en utmaning samt behärskar engelska i tal och skrift.

Förutom ett härligt team med lång och god expertis satsar vi mycket på att skapa en utvecklande arbetsmiljö där personalens kunskaper vidareutvecklas med det senaste. Vi lever i en föränderlig värld och det gäller att vi hela tiden är uppdaterade.

Kunniga kollegor, spännande och utmanande kunduppdrag samt stora möjligheter till vidareutveckling gör att du har allt att vinna på att satsa på en karriär hos oss.

Våra kundföretag är av varierande storlek, allt från enmansföretag till dotterbolag inom internationella koncerner, och dessa är verksamma inom de mest skiftande branscher.

Vi tror att förtroende och tillit byggs upp med tiden. Därför är vi på Lestra måna om att bygga långsiktiga relationer till våra kunder. För att skapa god överblick av företaget och dess föränderliga behov, följer vi våra kunders utveckling med personligt engagemang och god expertis.

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Brahegatan 30

11437 Stockholm

Arbetsgivaren

Lestra Ekonomi i Stockholm AB

 

 

Dela detta jobb

Redovisningsekonom - Östermalm

Lestra Ekonomi i Stockholm AB