ekonomijobb.se

Logo

Redovisningsassistent till redovisningsbyrå i centrala Stockholm

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Redovisningsassistent till redovisningsbyrå i centrala Stockholm

Är du i början av din redovisningskarriär och vill utvecklas i en bred roll på byrå? Är du noggrann och strukturerad, samtidigt som du besitter förmågan att arbeta konsultativt mot kunder? Vill du arbeta i ett hjälpsamt klimat på ett växande bolag med goda utvecklingsmöjligheter – då har vi tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

  • Kundreskontra
  • Leverantörskontra
  • Löpande bokföring
  • Skattedeklarationer

Utöver dina huvudsakliga uppgifter förväntas du även stötta i övriga arbetsuppgifter som kan förekomma på en redovisningsbyrå. I rollen kommer du att assistera fem redovisningskonsulter och arbeta mot deras kunder som är verksamma i olika branscher. Byrån består idag av 8 medarbetare och de sitter i trevliga lokaler på Södermalm, i närheten av Slussen. Arbetet sker främst i ekonomisystemen Visma Administration och Fortnox.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant ekonomisk utbildning, samt 1-2 års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Du är en snabblärd och positiv person som har ett stort intresse för ekonomi och siffror. Du är prestigelös, serviceinriktad och effektiv i ditt arbetssätt. Det är också av stor vikt att du är mycket noggrann i ditt arbete och tycker om att arbeta mot deadlines. Du talar och skriver obehindrat på svenska och vi ser gärna att du har goda kunskaper i Outlook och Excel.

Du erbjuds

Du får en otrolig möjlighet att lära dig allt inom ekonomi och utvecklas tillsammans med företaget i rollen som redovisningsassistent. Du erbjuds inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader, som sedan går över till en rekrytering om det känns bra för båda parter. Uppdraget är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Perneryd på caroline.perneryd@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Redovisningsassistent till redovisningsbyrå i centrala Stockholm

Jurek Bemanning