ekonomijobb.se

Redovisningsassistent Ekonomi Backoffice

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Redovisningsassistent Ekonomi Backoffice

I rollen som Redovisningsassistent, inom Redovisning & Rapportering på Ekonomi Backoffice, ingår du i teamet som hanterar samtliga delar i leverantörsprocessen. Du kommer att ha ansvaret avseende filinläsningar i ekonomisystemet och de scannade fakturorna. Tillsammans med dina kollegor sköter du fakturor som fastnat och behöver skickas ut i verksamheten, upplägg av leverantörer, betalningar, avstämningar, attestflöde, interna kontroller mm. I denna tjänst sitter ni som en servicefunktion mot övriga företaget vilket innebär att du är en klippa på att ge service. Du trivs med att få vara med och förändra och utveckla arbetssätt. Rollen ingår i en grupp om 10 personer som ansvarar för samtliga bolags rapportering och redovisning, även utlandsfilialerna i Norge, Danmark, Finland och Frankrike I rollen ingår också projektarbete och att arbeta med ständiga förbättringar.  

Vem är du?  

Vi söker dig som är civilekonom eller med motsvarande erfarenhet med inriktning mot redovisning. Du har viss erfarenhet av redovisning och reskontrahantering. Meriterande om du har erfarenhet av projektarbete.  

För att trivas i rollen - och passa för densamma - behöver du vara en person med sinne för både detaljer och helhet. Du är prestigelös och ansvarstagande. Du sätter en ära i att lämna ifrån dig kvalitet inom utsatt tid – och att ta arbetsuppgifter i mål. Även då du jobbar bra självständigt trivs du i samarbete med andra och bidrar med ditt utåtriktade sätt till den goda stämningen.  

Om oss 

Enheten Ekonomi- och Finans är Länsförsäkringar AB-koncernens gemensamma ekonomifunktion med ansvar för koncernens ekonomistyrning, kapitalplanering, finansiella redovisning och rapportering. Inom enheten finns avdelningen för Redovisning- och rapportering vilken omfattar Koncernredovisning, Försäkringsredovisning och Bank- och finansredovisning, Solvensrapportering, System & Processtöd samt Redovisnings/regelverksspecialister. Vi jobbar nära affärsenheterna och bidrar aktivt i olika utvecklingsprojekt av affären och för ekonomi- och finnas som helhet.  

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.  

Låter det spännande? 

Välkommen med din ansökan senast 2019-05-26 som du registrerar i vårt rekryteringssystem. 

Kontaktperson
Inga Hultman Stein 
Chef
Ulrika Taylor 

Kontaktombud Forena
08-588 404 25

Erika Berglund 
Kontaktombud SACO
08-588 404 94

Dela detta jobb

Redovisningsassistent Ekonomi Backoffice

Länsförsäkringar AB