ekonomijobb.se

Redovisningsansvariga sökes till Meritminds konsultverksamhet, Östergötland

Företag MERITMIND AB
Ort
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Redovisningsansvariga sökes till Meritminds konsultverksamhet, Östergötland

Arbetar du idag som kvalificerad redovisningsekonom eller redovisningsansvarig och är nyfiken på att se nya spännande branscher och företag? Du kanske vill bredda dina kunskaper eller prova någon annan roll inom ekonomiområdet? Som konsult på Meritmind får du den möjligheten!

Meritmind är konsultbolaget som är specialiserade på kvalificerade ekonomitjänster. Vårt kontor i Linköping är på kraftig tillväxt och vi har en stor efterfrågan på våra konsulttjänster i hela Östergötland. Våra kunder är främst medelstora till stora företag i orter som Linköping, Norrköping, Mjölby och Finspång.  Hos oss erbjuds du en trygg anställning där du har en marknadsmässig lön oavsett om du har uppdrag eller ej. Du erbjuds varierade uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med nya kollegor och fortlöpande kompetensutveckling. Är du mer intresserad av att som egen företagare med F-skattsedel ta uppdrag via oss som associerad konsult går det precis lika bra.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
 • Kontoavstämningar och rapportering
 • Löpande bokföring
 • Skatt och moms
 • Årsredovisning
 • Säkerställa kvaliteten i redovisningen genom att kontinuerligt utveckla och förbättra ekonomiprocesserna
 • Ad-hoc arbete med att utveckla redovisningsprocesser och strukturer
 • Likviditetsrapportering

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet från redovisningsroller på en större ekonomiavdelning. Du har goda kunskaper i IFRS och andra regelverk samt uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem, och om du har mycket goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Du trivs med att arbeta nära affären, är resultatorienterad och energisk och vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Vad kan vi erbjuda dig?

 • En trygg anställning med marknadsmässig lön
 • Livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag
 • Seminarier, nätverksträffar och sociala aktiviteter
 • Utmanande uppdrag i olika verksamheter, organisationer och branscher

Placeringsort: Östergötland

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag ca 300 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Dela detta jobb

Redovisningsansvariga sökes till Meritminds konsultverksamhet, Östergötland

MERITMIND AB