ekonomijobb.se

Logo

Redovisningsansvarig till välkänt bolag i Liljeholmen

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Redovisningsansvarig till välkänt bolag i Liljeholmen

Rollen som Redovisningsansvarig är en tjänst med stor variation i arbetsuppgifterna, där du får vara en del av ett framgångsrikt företag med god stämning. Du kommer att ingå i ett team om ytterligare 5 personer och rapportera till Ekonomichefen i Sverige. Arbetsplatsen är på kontoret i Liljeholmen, Stockholm.

Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för den dagliga redovisningen inom bolagets legala enheter
  • Månads- och årsbokslut
  • Moms-och skatterapportering
  • Säkerställa att redovisningsregler efterlevs
  • Stödja Ekonomichefen i koncernrapporteringen
  • Delta i ekonomirelaterade utredningar och analyser
  • Delta i arbetet med att utveckla processer, rutiner och system

Vem är du?

Du har minst fem års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Du har erfarenhet av att självständigt ansvara för bokslut, årsredovisning och deklarationer. Du är en van användare av Excel och arbetar obehindrat på både svenska och engelska. Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa i rollen som Redovisningsansvarig bör du vara en självgående och flexibel person. Du har en passion för struktur, är kvalitetsmedveten och bidrar till ett gott samarbetsklimat i den lokala gruppen men även mot övriga delar av Accounting och Controlling i koncernen.

Du erbjuds

Du ges möjlighet att jobba för ett starkt varumärke i en föränderlig bransch där du får bidra med att sätta nya rutiner och arbetssätt. Du erbjuds ett konsultuppdrag på 4-6 månader med start i mitten på augusti. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Caroline Perneryd på caroline.perneryd@gmail.com. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord: Accountant, Senior accountant, Sr. accountant, Financial accountant, Financial controller, Finance control, Accounting controller, Accounting specialist, redovisningsekonom, senior redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningsspecialist, finansiell controller, Financial controller, Reporting controller, koncerncontroller, koncernredovisning

 

Dela detta jobb

Logo
Redovisningsansvarig till välkänt bolag i Liljeholmen

Jurek Bemanning