ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsansvarig till Tomorrow AB

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-01-29

Ansök nu

Redovisningsansvarig till Tomorrow AB

Nu söker vi dig som vill kasta dig in på en spännande resa tillsammans med ett framåtlutat bolag bestående av 60 kreativa kollegor. Bolaget går under namnet TMRW och är en visualiseringsstudio – här skapas morgondagens arkitektur genom nytänkande koncept och engagerande storytelling via 3D-teknik. Med projekt från hela värden skapar TMRW material till några av världens största företag bland annat Disney, Amazon, Google och YouTube.

Artisterna skapar, säljarna kundvårdar och du ser till så att siffrorna stämmer. Rollen som redovisningsansvarig är placerad på TMRWs huvudkontor i centrala Göteborg. Hos oss kommer du få vara med på vår globala tillväxtresa mot fler revolutionerande projekt tillsammans med kollegor från Sverige, Gdansk och New York.

Om du föredrar eget ansvar och vill jobba med kreativa människor – klicka in och ansök idag!

Om tjänsten

Att arbete som redovisningsansvarig på TMRW innebär många kontaktytor inom bolaget och du kommer att vara ett naturligt bollplank till ledningsgrupp och projektledare. Med ditt analytiska tankesätt bidrar du med stöd till organisationen i ekonomiska frågor: skapar budgetar, prognoser, förbereder rapporter och ser till så att vårt kontinuerliga faktureringsarbete sköts korrekt. Stort fokus kommer också ligga på att utveckla ekonomifunktionens processer och skapa nya effektiva möjligheter för uppföljning. Du ges stor möjlighet att påverka utformningen av såväl arbetssätt som rollen i sig.

Du kommer också att ansvara för:

  • Löpande redovisning & avstämningar (koncernredovisning)

  • Upprätta månads- och årsbokslut

  • Stötta projektledningen (alt projekthantering)

  • Skatteberäkningar och inkomstdeklarationer

  • Revisors- och myndighetskontakter

  • Utveckla rutiner & processer, i en föränderlig miljö

Ekonomifunktionen består av dig som redovisningsansvarig och en ekonomiassistent. Du rapporterar till VD.

Vem är du?

Du har några års erfarenhet av roller som inneburit kvalificerat redovisningsarbete, kanske med en bakgrund som revisor/revisorsassistent eller från liknande roll inom redovisning på ett bolag i tillväxtfas. Nu vill du axla en mer utmanade roll med större ansvar. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning, troligtvis som civilekonom med inriktning mot redovisning. Då du kommer ingå i en internationell miljö pratar du engelska lika obehindrat som svenska.

Vi söker dig som är både nyfiken och ordentlig. Vi vill att du tänker i nya banor och vågar utmana såväl dig själv som organisationen – ”vad händer om vi gör så här istället?” ”eller twistar på det här sättet?”. Du tilltalas av en föränderlig miljö och blir inte stressad om spelplanen förändras något, tvärtom är det spännande och kul. Detta kräver också att du är tydlig i din kommunikation och beredd att fatta snabba beslut om situationen kräver det. Slutligen, och kanske viktigast av allt för att du ska trivas hos oss och vi med dig, du är en Walk-the-talk-person som hela tiden vill utvecklas men också utveckla andra. Teamet är viktigt och du trivs i social kontext där du ser vikten av din delaktighet. Vi har kul tillsammans!

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Tomorrow med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Linden på telefon 0760-30 31 00 alternativt Elin Antonsson, på telefon 0709-31 87 69. Varmt välkommen med din ansökan via www.mpyafinance.se. Vi kommer att börja hantera inkomna ansökningar först den 3:e jan.

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig till Tomorrow AB

Mpya Finance AB