ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsansvarig till tjänstebolag inom finanssektorn

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2021-12-24

Ansök nu

Redovisningsansvarig till tjänstebolag inom finanssektorn

För rekrytering till vår kund söker Vindex nu en redovisningsansvarig. Vindex sköter hela rekryteringsprocessen men anställning kommer att erbjudas direkt hos kund. Start sker enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I rollen kommer du att ansvara för redovisningen och arbeta operativt med hela processen.

Placering: centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som redovisningsekonom till tjänstebolag inom finanssektorn

 • Löpande redovisning
 • Upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut
 • Årsredovisning
 • Momsrapportering
 • Driva diverse projekt inom redovisningsfunktionen
 • Kontroll och fastställande av redovisningsprinciper och riktlinjer
 • Förekommande ad hoc-uppgifter

För den här rollen söker vi en proaktiv, självgående person som trivs i en snabbrörlig och föränderlig kultur. Du har en god kommunikationsförmåga och är duktig på att samarbeta samt att du har ett öga för detaljer samtidigt som du kan se helhetsperspektivet. Utöver detta ser vi gärna att du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt.

Kvalifikationer för rollen som redovisningsekonom till tjänstebolag inom finanssektorn

 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi 
 • Minst 3 års erfarenhet i rollen som redovisningsekonom
 • Mycket goda redovisningskunskaper
 • Bred systemerfarenhet
 • Goda kunskaper i Excel
 • Flytande i engelska och svenska

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref CLRA1436. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Christoffer Löfgren vid fler frågor kring rollen. 

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. 

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vindex tillsätter redovisningsansvariga i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ansökan

Steg 1 Steg 2 Steg 3 Vänligen fyll i följande information: Namn * E-post * Telefon * Bifoga CV *
Wordfil, vänligen notera att du endast kan ladda upp ett dokument. Tillbaka Nästa

Vänligen svara på följande frågor för att vi ska få en bredare bild av din erfarenhet.

Vad har du för utbildningsnivå? *
Du kan fylla i flera alternativ om det passar. Svensk YH-utbildning inom ekonomi (tidigare benämning KY-utbildning) Svensk högskoleutbildning inom ekonomi Svensk högskoleutbildning inom teknik Svensk högskoleutbildning annat ämne Svensk grundskola/gymnasieutbildning eller motsvarande Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande grundskola/gymnasium) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom ekonomi) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom annat ämne än ekonomi) Hur lång erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning (controlling, redovisning/bokföring) har du? * 0 månader 1-5 månader 7-12 månader 1-2 år 3-4 år Mer än 5 års erfarenhet Tillbaka Nästa Markera de orter där du kan tänka dig att arbeta. Det är möjligt att kryssa i flera svarsalternativ * Stockholm Centralt Stockholm Norrort Stockholm Söderort Uppsala Västerås Göteborg Malmö Hur önskar du att din yrkesroll ser ut om 3 år? *
Svara med 30-400 tecken. Vi tittar på din ansökan från ett generellt plan för alla roller som vi just nu jobbar med. Du behöver således bara ansöka till en roll under en tidsperiod om ca 1-2 månader.
Finns det några fler roller som vi just nu har annonserade som du vill söka till? Öppna gärna en ny flik i din browser och kika igenom och ange vilka, gärna med referensnummer (alternativt skriv “ALLA CONTROLLER-ROLLER” eller motsvarande generell kommentar—självklart fokusera på de du tror att du passar för.) Tillbaka Skicka in ansökan Prove that you are a human

 

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig till tjänstebolag inom finanssektorn

Vindex AB