ekonomijobb.se

Redovisningsansvarig till Sportsground

Företag Mpya Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-11

Ansök nu

Redovisningsansvarig till Sportsground

Är du en engagerad, prestigelös och sportintresserad redovisningsekonom? Är du dessutom en självgående person som trivs att jobba med helheten? Då kan denna roll på häftiga produktionsbolaget Sportsground vara något för dig!

Med fler än 2000 produktioner per år är Sportsground ett av Nordens största produktionsbolag inom direktsänd sport. Unikt för Sportsground är egenutvecklade lösningar och koncept för distansproduktion där så mycket som möjligt av produktionen sker centralt i Sportsgrounds MediaHub i Stockholm. Här får du möjligheten att komma nära produktionen och sportens värld. Du blir en del i Sportsgrounds härliga gäng där samhörighet och glädje är viktigt!

Om rollen
I rollen som redovisningsansvarig har du ett helhetsansvar för redovisningen där du ansvarar för allt från den löpande redovisningen till bokslut. I rollen ingår även en del controllerinriktade arbetsuppgifter såsom löpande försäljnings- och resultatrapporter och du kommer få möjlighet att utföra fler controller-uppgifter om intresset finns. Som redovisningsansvarig rapporterar du direkt till VD för Sportsground men har även kontakt med CFO för ChyronHego US.  Sportsground sitter i fina lokaler i Tv4-huset på Gärdet i Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta 75% om man så önskar. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Löpande redovisning
Kund- och leverantörsreskontra
In- och utbetalningar
Skatt- och momsdeklarationer
Månadsbokslut och avstämningar
Årsredovisning och deklaration
Upprätta månatlig koncernrapportering
Kassaflödesprognos veckovis
Kontakt med bank och revisorer mfl.
Löpande försäljnings- och resultatrapporter
Analyser och stöd till verksamheten
Kvalifikationer och egenskaper
Vi tror att du har några års erfarenhet som kvalificerad redovisningsekonom eller redovisningsansvarig och är självständig i månadsbokslut. Du har ett systemintresse och gillar att äga hela redovisningsflödet. Det är meriterande om du är självständig i årsbokslut och årsredovisning men det är inget krav. Det är också ett plus i kanten om du har ett intresse av att driva och arbeta med förändringsprojekt. Vidare är du flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

Du är som person ansvarsfull och trygg i dig själv samt trivs i en miljö som genomsyras av prestigelöshet och engagemang. För att lyckas i rollen är du nyfiken och trivs du med många kontaktytor och är naturligt service-minded. Du är vidare en lösningsorienterad person som självklart är noggrann och strukturerad.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Sportsground med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Michaela Järnvall på michaela.jarnvall@mpya.se eller Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om Sportsground
Sportsground grundades 2011 av entreprenörer med många års erfarenhet från TV och Sportbranschen. Med fler än 2000 produktioner per år är Sportsground ett av Nordens största produktionsbolag inom direktsänd sport.

Unikt för Sportsground är egenutvecklade lösningar och koncept för distansproduktion där så mycket som möjligt av produktionen sker centralt i Sportsgrounds MediaHub i Stockholm. Sedan 2013 är Sportsground är ett fristående bolag inom ChyronHego familjen och har idag nära samarbeten kring utveckling av produktionslösningar.

Läs mer om Sportsground på www.sportsground.se

Ansvarig rekryterare
Michaela Järnvall
michaela.jarnvall@mpya.se

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig till Sportsground

Mpya Finance