ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsansvarig till Spiideo AB i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-12-24

Ansök nu

Redovisningsansvarig till Spiideo AB i Malmö

Är det så att du drivs av att bygga upp? Då kan detta vara något för dig! Spiideo växer och står inför att ta hem redovisningen. Omge dig med experter på ditt område, utvecklare, designers, marknadsförare och säljare – många med professionell sportbakgrund – och bygg upp bolagets ekonomiavdelning tillsammans med Mattias Johnson VP of Finance. Mattias är en engagerad ledare som brinner för både området och produkten, involverar och är lyhörd. Här erbjuds du en miljö med högt i tak, korta beslutsvägar och en modern ledning. ”Det ska vara roligt att gå till jobbet”, säger Mattias.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret vid Lilla torg i centrala Malmö och du rapporterar till VP of Finance. Du kommer ingå i ett team om totalt 3 personer och tillsammans bygger ni upp ekonomiavdelningen, sätter processer och rutiner samt effektiviserar.

Du blir ytterst ansvarig för redovisningen för Spiideo AB samt Spiideo Inc. och tjänsten innefattar bland annat följande:

  • Redovisningsansvar för Spiideo AB och Spiideo inc

  • Ansvar för den löpande redovisningen för Spiideo AB

  • Avstämningar

  • Månads- samt årsbokslut

  • Moms och skatterapportering

  • Månads- samt kvartalsrapportering

Har vi fångat ditt intresse?

För att trivas i rollen ser vi att du har gedigen erfarenhet (minimum ca 7 år) som redovisningsekonom och tycker om att jobba högt som lågt. Din nyfikenhet och vilja att lära tillsammans med din förmåga att strukturera upp kommer väl till pass i denna tjänst. Här hjälps alla åt, och vi söker dig som har ett öppet mindset och som tar tag i det som behöver göras även om det för stunden kanske inte ingår i dina dagliga arbetsuppgifter.

Har du erfarenhet från internationellt bolag är detta meriterande. Du behärskar svenska och engelska såväl i tal som skrift. Vi tror att du har en utbildning inom ekonomi.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Spiideo med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 johanna.andersson@mpya.se eller Amelie Rijpma på telefon 0709-966176 amelie.rijpma@mpya.se .

Ansökan sker via www.mpyafinance.se

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig till Spiideo AB i Malmö

Mpya Finance AB