ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Redovisningsansvarig till säkerhetsbolag i Stockholmsregionen!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Redovisningsansvarig till säkerhetsbolag i Stockholmsregionen!

Vill du bli en del av ett professionellt och trygghetsskapande bolag i den södra Stockholmsregionen? Motiveras du av att arbeta med utveckling av ekonomiprocesser, att finna bra lösningar för att stötta en verksamhet i utveckling samt ansvara för verksamhetens redovisning? Då är detta tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning

Vår samarbetspartner erbjuder säkerhetslösningar, säkerhetssystem samt en rad andra tjänster för verksamheter runt om i Norden.

I rollen som redovisningsansvarig kommer du att vara en avgörande del för bolagets ekonomifunktion då man självständigt ansvarar för finansavdelningen internt och ansvarar för redovisningen för verksamhetens två bolag. I arbetsuppgifterna ingår löpande redovisning, avstämningar, moms- och arbetsgivardeklarationer, inkomstdeklarationer samt månads- och årsbokslut. I rollen ingår dessutom analys och rapportering till koncernen med rapportering till Ekonomichef.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en utbildning i ekonomi/företagsekonomi samt arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen har du en god förståelse för ekonomiflödet från ax till limpa och motiveras av att utveckla arbetssätt. Vidare är du en van användare av olika ekonomisystem och har ett intresse för utveckling och förbättring. Vi tror även att du har erfarenhet av projektledning och vi ser det som en självklarhet att du är en van användare av Excel. Som person är du proaktiv och strukturerad med stor känsla för detaljer och har du tidigare erfarenhet i en konsulterande roll kan detta vara helt rätt för dig!

Kvalifikationer:

- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi (eller motsvarande)
- Erfarenhet från affärssystem
- Erfaren MS Office, fokus Excel
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Du erbjuds

Ett långsiktigt konsultuppdrag som redovisningsansvarig till ett väldigt inspirerande och spännande bolag i södra Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start i september och påbörjas med sex månaders provanställning, för att därefter bli anställd i verksamheten.
Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

Dela detta jobb

Logo
Redovisningsansvarig till säkerhetsbolag i Stockholmsregionen!

Jurek