ekonomijobb.se

Redovisningsansvarig till Newsec

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-05-18

Ansök nu

Redovisningsansvarig till Newsec

Vi söker nu en Redovisningsansvarig med stort engagemang och som vill ha fokus på kundrelationer. Du kommer bland annat att arbeta med ekonomisk rapportering, redovisning och bokslutshantering och se till att säkerställa en trygg hantering av våra kunders ekonomiska förvaltning.

Newsec Property Asset Management Sweden erbjuder ett stimulerande arbete i dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling, såväl personligt som yrkesmässigt. Du får möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec Property Asset Management Sweden arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel, och har flera år i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

 Vad ska du göra?

Arbetet är självständigt och för att trivas i rollen behöver du vara kund- och affärsfokuserad, kommunikativ, proaktiv, vara en problemlösare samt en lagspelare.

Dina ansvarsområden består bland annat av att självständigt ansvara för att driva:

  • Löpande redovisning, avstämningar samt årsbokslut

  • Årsredovisningar

  • Skatteberäkningar och inkomstdeklarationer

  • Skatteplanering

  • Hantera fastighetsmoms, deklarationer samt jämkningsregler

  • Likviditetsplanering

  • Planera, sammanställa och rapportera bokslut till kund

  • Rapportera och vara kontaktperson och rådgivare till kund

  • Revisorskontakter och myndighetskontakter

Meriterande är även om du kommit i kontakt med koncernredovisning, budget och prognos samt transaktionsredovisning (köp- och sälj av fastigheter och bolag, fusioner, fissioner). Har du även erfarenhet inom Finans är det mycket meriterande.

 Vem är du?

Det är viktigt att du är ödmjuk, flexibel, lyhörd och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl medarbetare som kund. Självständighet, proaktivitet och prestigelöshet är också viktiga egenskaper som Newsec Asset Management värdesätter högt.

Vidare är du en problemlösare som trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara självständig, noggrann och strukturerad.

 Vi söker dig som har relevant högskole- eller universitetsutbildning och har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning. Vidare är du kundfokuserad och har kunden i centrum för allt du gör.

Erfarenhet av fastighetsbranschen är meriterande. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har god nivå på dina kunskaper i Excel.

Vill du veta mer?

Känns detta som ett bra nästa steg i din karriär? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Målberg, tel. 0733-80 77 88 alternativt Elin Antonsson på 0709-31 87 69 Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig till Newsec

Mpya Finance AB