ekonomijobb.se

REDOVISNINGSANSVARIG TILL MINESTO AB

Företag A-Finance
Ort
Utgår

2019-04-20

Ansök nu

REDOVISNINGSANSVARIG TILL MINESTO AB


 

Till Minesto söker vi nu en redovisningsansvarig för ett vikariat fram till och med september 2020.

Minesto AB är ett svenskt miljöteknikföretag inom marin energi med missionen att minimera det globala koldioxidavtrycket från energisektorn genom att möjliggöra kommersiell elproduktion från långsamma havs- och tidvattenströmmar. 
Minesto AB är sedan november 2015 publikt och noterat på Nasdaq First North. Finansiering sker till viss del genom publika utvecklingsmedel riktade mot förnyelsebar energi. Sedan några år tillbaka erhåller Minesto EU-anknutna finansieringsstöd från bland annat Horizon2020, KIC InnoEnergy och Welsh European Funding Office (Wefo).

Arbetsbeskrivning
Som redovisningsansvarig kommer du arbeta med löpande redovisning, månadsbokslut, rapportering, sammanställningar inför kvartal- och årsredovisning, upprätta likviditetsprognoser, rapportering till svenska och EU-relaterade utvecklingsprogram samt vara delaktig i budgetprocess och budgetrapportering.

Utbildning
För att lyckas i rollen söker vi dig som har relevant utbildning och har arbetat med kvalificerad redovisning under minst 3 år. Du trivs i att ta dig an dina arbetsuppgifter självständigt och gillar att vara spindeln i nätet.

Erfarenhet
Som person är du strukturerad, noggrann, prestigelös och positiv. Du är duktig på att kommunicera och trivs i att ha kontakt med dina kollegor och externa parter. Att vara flytande på svenska och engelska är ett krav.

Ansökan
Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

Kontakt
Jeanette Liljeblad, jeanetteliljeblad@afinance.se, 0767760190

Dela detta jobb

REDOVISNINGSANSVARIG TILL MINESTO AB

A-Finance