ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsansvarig till känt retailbolag

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2021-12-18

Ansök nu

Redovisningsansvarig till känt retailbolag

För kunds räkning söker Vindex nu en redovisningsansvarig för hyrrekrytering till vår kund. Du går som konsult via Vindex under de första sex månaderna och därefter är tanken att du övergår i en fast anställning hos kund, givet ett gott samarbete. Start sker enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I rollen kommer du att ansvara för redovisningen för ett av länderna som koncernen verkar i och sköta processen ax till limpa.

Placering: centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som redovisningsansvarig till känt retailbolag

 • Löpande redovisning
 • Kassaredovisning
 • Moms- och skattehantering
 • Avstämningar
 • Bokslut
 • Årsredovisning
 • Rapportering
 • Förekommande ad hoc-uppgifter

För den här rollen söker vi en framåt och social person som trivs i en roll med breda kontaktytor. Du är initiativtagande och handlingskraftig samt att du färdigställer projekt du påbörjar. Utöver detta ser vi gärna att du är strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt.

Kvalifikationer för rollen som redovisningsansvarig till känt retailbolag

 • Civilekonomexamen eller motsvarande
 • Minst 4-5 års erfarenhet i rollen som redovisningsekonom
 • Självgående i redovisning ax till limpa
 • Erfarenhet av kassaredovisning
 • God systemvana
 • Mycket goda Excelkunskaper
 • Flytande i engelska och svenska

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref ERRA1428. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Erica Röös vid fler frågor kring rollen. 

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vindex tillsätter redovisningsansvariga i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ansökan

Steg 1 Steg 2 Steg 3 Vänligen fyll i följande information: Namn * E-post * Telefon * Bifoga CV *
Wordfil, vänligen notera att du endast kan ladda upp ett dokument. Tillbaka Nästa

Vänligen svara på följande frågor för att vi ska få en bredare bild av din erfarenhet.

Vad har du för utbildningsnivå? *
Du kan fylla i flera alternativ om det passar. Svensk YH-utbildning inom ekonomi (tidigare benämning KY-utbildning) Svensk högskoleutbildning inom ekonomi Svensk högskoleutbildning inom teknik Svensk högskoleutbildning annat ämne Svensk grundskola/gymnasieutbildning eller motsvarande Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande grundskola/gymnasium) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom ekonomi) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom annat ämne än ekonomi) Hur lång erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning (controlling, redovisning/bokföring) har du? * 0 månader 1-5 månader 7-12 månader 1-2 år 3-4 år Mer än 5 års erfarenhet Tillbaka Nästa Markera de orter där du kan tänka dig att arbeta. Det är möjligt att kryssa i flera svarsalternativ * Stockholm Centralt Stockholm Norrort Stockholm Söderort Uppsala Västerås Göteborg Malmö Hur önskar du att din yrkesroll ser ut om 3 år? *
Svara med 30-400 tecken. Vi tittar på din ansökan från ett generellt plan för alla roller som vi just nu jobbar med. Du behöver således bara ansöka till en roll under en tidsperiod om ca 1-2 månader.
Finns det några fler roller som vi just nu har annonserade som du vill söka till? Öppna gärna en ny flik i din browser och kika igenom och ange vilka, gärna med referensnummer (alternativt skriv “ALLA CONTROLLER-ROLLER” eller motsvarande generell kommentar—självklart fokusera på de du tror att du passar för.) Tillbaka Skicka in ansökan Prove that you are a human

 

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig till känt retailbolag

Vindex AB