ekonomijobb.se

För rekrytering till internationellt mediebolag sökes nu en redovisningsansvarig
Vindex söker nu, å kunds vägnar, en redovisningsansvarig för rekrytering. Samtliga steg i den här rekryteringsprocessen sköts av Vindex men anställning kommer att erbjudas direkt hos kunden. Tjänsten startar enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I den här rollen kommer du att ha ett helhetsansvar för bolagets redovisning och rapportering sker till CFO.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som redovisningsansvarig till internationellt mediebolag
Löpande redovisning
Moms- och skattedeklarationer
Bokslutsarbete på månads-, kvartals- och årsbasis
Rapportering
Analys
Upprättande av årsredovisning
Visst lönearbete
Ad hoc-uppgifter kopplat till ovan
För den här tjänsten söker vi dig som trivs i en ansvarsfull roll där du får arbeta brett med redovisning ax till limpa. Du har ett effektivt och strukturerat arbetssätt samt att du är van att hålla många bollar i luften. Utöver detta levererar du alltid med god kvalitet och håller uppsatta deadlines.

Kvalifikationer för rollen som redovisningsansvarig till internationellt mediebolag
Civilekonomexamen eller motsvarande
Minst 4-5 års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom
Självgående i redovisning ax till limpa
Tidigare haft redovisningsansvar
Bred systemkunskap
Goda kunskaper i Excel
Flytande i engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref MNRA677. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Melina Nilsson vid fler frågor kring rollen.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Redovisningsansvarig till internationellt mediebolag

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-18

Ansök nu

Dela detta jobb