ekonomijobb.se

REDOVISNINGSANSVARIG TILL INTERNATIONELL KONCERN

Företag A-Finance
Ort
Utgår

2019-10-10

Ansök nu

REDOVISNINGSANSVARIG TILL INTERNATIONELL KONCERN

Arbetsbeskrivning
Till en internationell koncern verksamma inom fastighetsautomation söker vi en Redovisningsansvarig för att stärka upp ekonomifunktionen på moderbolaget. Uppdraget, med start så snart som möjligt, är på heltid och löper fram till början av 2020. För rätt person finns möjlighet till fast anställning hos kunden. Tjänstens placering är på huvudkontoret i Kållered.

Som Redovisningsansvarig kommer du att ansvara för boksluten i moderbolaget samt vara delaktig i uppföljning och analys. Du har löpande kontakt med chefer och revisorer och arbetar med att effektivisera rutiner och förbättra intern kontroll. Du kommer också vara ansvarig för årsbokslut och följa upp bolagets redovisning. Inom den löpande verksamheten ingår även att se över strukturen avseende bolagets redovisning inom olika områden.

Erfarenhet
För att lyckas i rollen som Redovisningsansvarig ser vi att du har flera års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, inklusive självständiga årsbokslut. Du är självgående, resultatorienterad, ansvarstagande och har en hands on-attityd. Vidare ser vi att du är en van användare av ekonomisystem, det är även meriterande om du har vana av att arbeta i Pyramid.

Ansökan
Är det här jobbet för dig? Välkommen in med din ansökan, CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag. 

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.
 

Kontakt
Lisa Andersson, lisa.andersson@afinance.se, 0729828200
Olivia Engberg, olivia.engberg@afinance.se, 0768528853

Dela detta jobb

REDOVISNINGSANSVARIG TILL INTERNATIONELL KONCERN

A-Finance