ekonomijobb.se

Redovisningsansvarig till Hushållningssällskapet Skåne

Ansök nu

Redovisningsansvarig till Hushållningssällskapet Skåne

Vill du känna stadens puls när du går till jobbet? Nej, vi tänkte väl det. Här erbjuds du en lantlig miljö om dagarna i ett vänligt klimat, omgiven av kollegor med båda fötterna på jorden.

Du erbjuds en tjänst med intressanta arbetsuppgifter, ett totalansvar för redovisningen och möjlighet att välja mellan inte mindre än två kontor. Eller tre, om man räknar med hemmakontoret.

Hushållningssällskapet är en värdeskapande verksamhet med fokus på att hjälpa den gröna näringen att utvecklas hållbart, och har kontor i både Borgeby samt Skepparslöv Kristianstad.

”Jag behöver inte någon som kan allt om vår verksamhet från start, utan som har drivet att lära”, säger Carina Axelsson. En varm och modern ledare som motiveras av att utveckla sin personal och att skapa ett behagligt arbetsklimat. Du omger dig med motiverade kollegor som lär dig allt du behöver veta om verksamheten, och du får möjlighet att utvecklas inom ditt område, redovisning.

Teamet består av dig, ekonomichef, samt två assistenter. Du rapporterar till ekonomichef.

Huvudsakliga ansvarsområden:

 • Löpande redovisning

 • Budget/Forecast-arbete

 • Avstämningar

 • Tertial samt årsbokslut

 • Koncernredovisning

 • Värdepappershantering

 • Myndighetskontakter och inskickande av legala handlingar

 • Årsredovisning

 • Deklarationer

 • Moms- och skattehantering

 • Delvis leda två ekonomiassistenter i deras dagliga arbete

Här finns massor att utveckla och vi söker dig som har ett intresse för det!

Vem är du?

Vi söker dig som är Civilekonom eller har motsvarande eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minimum 5-7 års relevant erfarenhet inom redovisning. Du har erfarenhet av och trivs med att jobba med allt från ax till limpa och att dessutom sy ihop säcken. Kanske sitter du på byrå idag och vill ta nästa steg. Meriterande är om du jobbat med olika bolagsformer och har ett intresse för denna typ av verksamhet. Erfarenhet från koncernredovisning är meriterande men inget krav. Vi söker dig som har ett driv att förändra och förbättra och att ständigt vilja utveckla processer och rutiner. En jordnära person som trivs i sitt jobb som kvalificerad redovisningsekonom.

Har vi fångat ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Hushållningssällskapet Skåne med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på telefon 0703-755075, kristina.bennet@mpya.se.

 

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig till Hushållningssällskapet Skåne

Mpya Finance AB