ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsansvarig till HBS Nordic i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Redovisningsansvarig till HBS Nordic i Malmö

Här erbjuds en nyckelroll som ansvarig för företagens ekonomi samt personalansvar för en person. Du kommer att ingå i ett engagerat team och du kommer att bidra till bolagens fortsatta tillväxt, du är efterlängtad!

Du ansvarar för att redovisningen håller god kvalitet, driver projekt och förbättring inom ekonomiområdet och ger stöttning och råd till företagsledning. Tjänsten är placerad på det fina huvudkontoret i centrala Malmö och du rapporterar till bolagets ekonomichef. 

Vi på HBS har en stor glädje och passion för hudvård och skönhet vilket genomsyrar vår framgångsrika verksamhet. Våra värdeord Personligt, Professionell och Passionerad styr allt vi gör och ligger till grund för vårt positiva arbete.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut

  • Leda och utveckla redovisningsarbetet och teamet

  • Interna rapporter och uppföljning/stöd till VD

  • Kontinuerlig utveckling av processer och rutiner

  • Säkra koncerninterna avstämningar

  • Kontakt med revisorer

  • Löpande bokföring

  • Fakturahantering

  • Momshantering samt skattedeklarationer

  • Samordna frågor kring löner (som görs hos externa lönekonsulter i respektive land)

Har vi fångat ditt intresse?

Såklart! För att trivas i rollen ser vi att du är en prestigelös person som vill ta mycket ansvar då det även finns en stor möjlighet att utvecklas. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av en liknande roll. 
Vi söker dig som är självgående och som trivs med att ta stort eget ansvar. Att agera proaktivt faller sig naturligt för dig. Du visar på god struktur, noggrannhet och integritet i ditt arbete och din servicekänsla är hög.
Du är van vid att arbeta i alla Officepaketets lösningar, där Excel är ditt favoritprogram. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt förståelse för de skandinaviska språken.

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar HBS Nordic med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 kristina.bennet@mpya.se eller Anna Gaetani Nordin på tel. 072-9997347 anna.nordin@mpya.se.

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig till HBS Nordic i Malmö

Mpya Finance AB