ekonomijobb.se

Redovisningsansvarig till FCG – ett bolag i stark tillväxt

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2019-10-15

Ansök nu

Redovisningsansvarig till FCG – ett bolag i stark tillväxt

FCG är ett ledande nordiskt konsultföretag inom bland annat risk- och kapitalhantering. De är engagerade specialister med expertkunskaper inom riskhantering, finansiell juridik och affärsstyrning och brinner för att hjälpa deras kunder. FCG startades 2008 och de är numera nästan 200 medarbetare på deras kontor i Köpenhamn, Aarhus, Oslo, Stockholm, Malmö, Helsingfors och Frankfurt. FCG har genom sin förmåga att bygga långsiktiga relationer och att vara en attraktiv arbetsgivare vuxit kontinuerligt sedan start och har 2019 blivit utnämnda till årets Mästergasell av Dagens Industri.

FCG vill nu stärka sitt interna finansteam och söker därför en Redovisningsansvarig som vill vara med på deras spännande tillväxtresa och som är intresserad i att utvecklas i sin roll.

Om rollen

I rollen som Redovisningsansvarig har du många kontaktytor och ansvar över månads-och årsbokslut för de svenska enheterna. Arbetsuppgifterna omfattar allt från löpande bokföring för fondbolaget till ansvar för moms och skatt samt att vara delaktig i konsolideringen och koncernredovisningen. Vidare kommer man få möjligt att arbeta med analys och uppföljning av fondbolaget. Du har ett nära samarbete med övriga i redovisningsteamet och rapporterar direkt till CFO. Finansteamet sitter på FCGs huvudkontor på Östermalmstorg i Stockholm.

Kvalifikationer och erfarenheter

FCG söker en person som har en relevant akademisk examen och som har flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning (K3). Man har med fördel erfarenhet från revision och/eller den finansiella sektorn sedan tidigare. För att trivas i rollen är man självgående, flexibel, social, teamorienterad och ansvarsfull. Vidare är det viktigt att man trivs i en dynamisk miljö och drivs av utveckling och att bygga långsiktiga relationer.

Hur gör jag?

I denna rekrytering samarbetar FCG med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Michaela Järnvall på michael.jarnvall@mpya.se eller Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se. Urval och intervjuer kommer att ske i mitten av augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Om FCG

FCG är ett snabbväxande konsultbolag inom bland annat risk- och kapitalhantering. Som finansiella konsulter är FCGs ambition att driva praxis, se nya möjligheter och hitta innovativa lösningar med syfte att för sina kunder säkerställa ett gott anseende, att de efterlever krav och får maximal utväxling givet den risk som tas. FCG finns i Sverige, Norge och Danmark och har sedan starten 2008 byggt upp en verksamhet med omkring 200 specialister inom juridik, finansiell ekonomi, redovisning, matematik och aktuarier.

Gå gärna in och kika på FCG:s hemsida

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig till FCG – ett bolag i stark tillväxt

Mpya Finance