ekonomijobb.se

Logo

Redovisningsansvarig till expansivt bolag

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-28

Ansök nu

Redovisningsansvarig till expansivt bolag

Arbetsbeskrivning

Till vår kund - en ledande leverantör av kassasystem till den europeiska marknaden för restaurang, bar, hotell och café söker vi nu efter en Redovisningsansvarig.

I rollen som redovisningsansvarig kommer du arbeta i en bred roll i ett expansivt bolag. Som person krävs det att du är flexibel och nyfiken. Du kommer arbeta i ett team på 4 personer och rapportera till CFO. Du är placerad på kundens huvudkontor beläget i Henriksdal, 5 minuter med buss från Slussen.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att:

  • Ansvara för att redovisningen av de nordiska bolagen är i enlighet med lagar och regler
  • Agera teamledare för arbetet på den nordiska ekonomiavdelningen
  • Ansvara för myndighetsdeklarationer
  • Ansvara över månads- och årsbokslut
  • Arbeta nära Country Managers i samband med bokslut

Vem är du?

Vi söker dig med en eftergymnasial ekonomiutbildning och minst 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Vi ser även gärna att du har tidigare erfarenhet från redovisningsbyrå, alternativt en bred roll på en ekonomiavdelning. Har du tidigare erfarenheter från att arbeta med processer är det meriterande. Då vi arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. I denna roll är det viktigt att både kunna arbeta lösningsorienterat och vara ansvarstagande. Du har förmåga att ta egna initiativ, skapa struktur och sätta processer.

Du erbjuds

Du erbjuds en meriterande roll i ett spännande bolag. Du blir en del av ett expansivt företag med en företagskultur som präglas av stort engagemang.

Tjänsten omfattar heltid med start i början på Januari 2020 och beräknas pågå i 3-4 månaders tid. Denna tjänst ingår i vår uthyrningsverksamhet där du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Om du har frågor om rollen är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mehdi Riahi på mehdi.riahi@jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

Logo
Redovisningsansvarig till expansivt bolag

Jurek Bemanning