ekonomijobb.se

Redovisningsansvarig till Business Control Partner

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Redovisningsansvarig till Business Control Partner

Business Control Partner är en etablerad aktör som erbjuder tjänster för mindre och medelstora bolag genom en enkel och verksamhetsanpassad ekonomisk och finansiell planering, styrning och kontroll. Vi tillhandahåller tjänster för hela ekonomifunktionen till våra kunder i olika roller, med rätt kompetens, i rätt omfattning och med ledordet ”ordning och reda”. Vi på BCP är ett riktigt gott gäng som trivs ihop med högt i tak och jobbar ihop i såväl Team som i egna uppdrag hos våra kunder. Vi växer med våra kunder och nu behöver vi bli fler till vårt goa gäng.

Om rollen:

Som Redovisningsansvarig på BCP har du till uppgift att kontrollera, dokumentera, och stämma av redovisningen inom aktuella redovisningsprinciper. I rollen ansvarar du också för bokslutsarbete, rapportering till myndigheter samt intern och extern rapportering. Du rapporterar ekonomiska underlag för att vidare kunna bearbetas ur ett analys- och uppföljningsperspektiv.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning, tex kundreskontra, leverantörsreskontra, betalningar, bankavstämningar.

  • Månadsbokslut, inklusive ombokningar och justeringar

  • Rimlighetskontroller och kvalitetssäkring av redovisningen

  • Moms- och skattedeklarationer

  • Initiera och leda arbetet med upprättandet av årsbokslut och årsredovisning samt deklaration.

  • Delta vid projekt i samband med förändrings- och utvecklingsarbete

I rollen ingår det även att löpande hålla sig uppdaterad över förändringar inom det specifika området redovisning.

Din profil:

Vi söker dig som har ett genuint intresse för redovisning och har god förståelse för redovisningsprocesser. Vi tror att du har erfarenhet från en liknande position och bred kunskap inom området. Vidare har du en relevant utbildning inom ekonomi.

Som person är du framåt och drivs av att förbättra och vidareutveckla processer och arbetssätt. Vi tror du har en förmåga att skapa goda relationer, är förtroendeingivande och har ett systematiskt och analytiskt arbetssätt.

Du är noggrann, ansvarsfull, strukturerad och vill växa i din roll tillsammans med bolaget. Som redovisningsansvarig hos Business Control Partner kommer du att ha många kontaktytor och det är därför viktigt att du är positiv, hjälpsam och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du kan arbeta såväl självständigt som i team och ta ett stort ansvar. Vi värdesätter att du är en prestigelös och kommunikativ lagspelare som levererar med hög kvalitet.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Business Control Partner med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 alternativt Elin Lindén på telefon 0733-807788. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig till Business Control Partner

Mpya Finance AB