ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsansvarig till Burenstam & Partners

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-12-11

Ansök nu

Redovisningsansvarig till Burenstam & Partners

Är du redovisningsekonom och vill utvecklas i rollen som redovisningsansvarig och vara en del av ett bolag i ett expansivt skede? Är du en utåtriktad ekonom som trivs i ett familjärt bolag med starkt kundfokus? Då kan tjänsten som Redovisningsansvarig på Burenstam & Partners vara rätt tjänst för just dig!

Burenstam & Partners AB är en kraftigt växande oberoende förmögenhetsrådgivare som ger finansiell rådgivning till privatpersoner, företag, stiftelser och institutioner i Sverige. Bolaget har ca 50 anställda och är dotterbolag till Formuesforvaltning AS, Norges största oberoende finansiella rådgivningsföretag med säte i Oslo. Koncernen har under det senaste decenniet utvecklats till en stark skandinavisk aktör med 16 kontor i Norge, tre kontor i Sverige och ett kontor i Storbritannien. I koncernen finns ca 300 medarbetare och ett förvaltat kapital på drygt 120 mdr.

Burenstam & Partners är nu i behov av att rekrytera en Redovisningsansvarig till kontoret på Nybrogatan 11 på Östermalm. Tjänsten är ny som ett som led i bolagets fortsatta aggressiva tillväxtplan för de kommande 5 åren. Som Redovisningsansvarig arbetar du brett med allt från löpande bokföring, leverantörsreskontra till moms, skatt och lön. Du rapporterar till Redovisningschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning

  • Leverantörsreskontra

  • In-och utbetalningar

  • Anläggningsregister och bankavstämningar

  • Medverkar i månadsbokslut och avstämningar

  • Skatt- och momsdeklarationer (K3)

  • Lönehantering och lönekörning

  • Proaktivt identifiera, driva och utveckla samt implementera förändringsprojekt inom ansvarsområdet

  • Delaktig i redovisning för våra kundbolag

Din profil

Burenstam & Partners söker en person med ekonomisk utbildning och erfarenhet från en roll som redovisningsekonom eller redovisningsansvarig gärna från ett tillväxt bolag. Du har ett genuint intresse för redovisning och är system- och processintresserad. Vidare har du goda kunskaper i Excel samt är flytande i såväl svenska som engelska. Har du erfarenhet av lön och erfarenhet av Visma Global är det meriterande.

För att trivas i rollen är du extrovert, ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Du har ett helikopterperspektiv och är en uttalad lagspelare. Du trivs i en dynamisk miljö och drivs av utveckling och att bygga långsiktiga relationer.

Hur gör jag?

I denna rekrytering samarbetar Burenstam & Partners med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se  070-842 13 77 eller Michaela Järnvall, michaela.jarnvall@mpya.se.  Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig till Burenstam & Partners

Mpya Finance AB