ekonomijobb.se

För hyrrekrytering till assistansbolag sökes nu en redovisningsansvarig
Vi på Vindex söker nu en redovisningsansvarig för hyrrekrytering till en av våra kunder. Tjänsten startat omgående och du kommer till en början gå som konsult under de första sex månaderna. Därefter att syftet att du övergår i en fast anställning, givet att samarbetat fungerat bra. I rollen kommer du att arbeta med redovisning ax till limpa samt förbättring av processer och rutiner.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som redovisningsansvarig till assistansbolag
Löpande redovisning
Moms- och skattehantering
Avstämningar
Betalningar
Kontakt med myndigheter
Månads- och årsbokslut
Årsredovisning
Förbättring och utveckling av processer och rutiner
Förekommande ad hoc-uppgifter
För den här tjänsten söker vi dig som är driven, framåt och trivs i en roll där du arbetar både högt och lågt. Du har en positiv och prestigelös inställning samt att du är ansvarstagande. Utöver detta ser vi gärna att du har ett organiserat arbetssätt med ett öga för detaljer samtidigt som du kan se helhetsperspektivet.

Kvalifikationer för rollen som redovisningsansvarig assistansbolag
Civilekonomexamen eller motsvarande
Minst 3-4 års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom
Tidigare haft bolagsansvar och hanterar självständigt redovisning ax till limpa
Goda systemkunskaper
Van användare av Excel
Meriterande med kunskaper i Finska
Flytande i engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref JHRA661. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Jennifer Hietapakka vid fler frågor kring rollen.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Redovisningsansvarig till assistansbolag

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-10

Ansök nu

Dela detta jobb