ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsansvarig till 2Secure

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-07-16

Ansök nu

Redovisningsansvarig till 2Secure

Är du en engagerad och erfaren redovisningsekonom som gillar att vara med och driva förändring? Vill du arbeta som redovisningsansvarig i ett bolag som verkar för ett tryggare samhälle? Då kan tjänsten på 2Secure vara tjänsten för just dig! 

2Secure är ett konsultbolag specialiserat på säkerhet, risk- och krishantering. Vi har sedan starten 2006 varit en nyskapande helhetsleverantör av kvalificerade säkerhetstjänster. Idag arbetar vi i partnerskap med företag, offentlig sektor och privatpersoner för att kontrollera risk och därigenom skapa en trygg, livskraftig och utvecklande miljö för människor, information, tillgångar och idéer.

2Secure söker nu en erfaren och engagerad Redovisningsansvarig till ekonomifunktionen som består av 3 personer. I rollen som Redovisningsansvarig kommer du att ha ett nära samarbete med CFO och dina övriga kollegor både på ekonomifunktionen och i organisationen.  Som Redovisningsansvarig ansvarar du för månads-, kvartals- och årsbokslut. Vidare bistår du CFO i Managementrapportering och medverkar i budget- och prognosprocessen.

I rollen ansvarar du för att utveckla, driva och förvalta koncernens faktureringsprocess. Rollen innebär även en del controlleruppgifter i form av att analysera och följa upp lönsamheten per projekt. 

Du har en viktig del i att fortsätta arbetet med att effektivisera och automatisera processer och rutiner.

Tjänsten är placerad på 2Secures huvudkontor med underbar utsikt på Rålambsvägen 17 i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvarar för och upprättar månads-, kvartals- och årsbokslut.
  • Bistå CFO i Managementrapportering
  • Medverkar i budget- och prognosprocessen
  • Ansvar för avtalsfakturering och löpande fakturering
  • Ansvarar för att utveckla, driva och förvalta koncernens faktureringsprocess
  • Ansvara för löpande redovisningsfrågor, moms- och skattehantering samt myndighetsrapportering
  • Analysera och följ upp lönsamheten per projekt
  • Ansvara för internprissättning och internfakturering
  • Bollplank åt enhetschefer och AO-chefer
  • Drivande i att fortsätta effektivisera och automatisera processer och rutiner.

Din Profil

Vi söker dig som är ekonomutbildad och som har flerårig erfarenhet av redovisningsarbete. Du är process- och systemintresserad och har mycket goda kunskaper i svenska, engelska och Excel.

Som person är du analytisk, proaktiv och lyhörd. Du har strategisk höjd, ser helheter och är samtidigt noggrann med detaljer. Vidare är du kreativ, har integritet, är flexibel och lösningsfokuserad. Du har ett stort engagemang, en god samarbetsförmåga och är en bra kommunikatör. Har du erfarenhet från konsultverksamhet är det meriterande.

 Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar 2Secure med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se eller 070-842 13 77 eller Helén Lissäng på helen.lissang@mpya.se eller telefon 0708 97 11 57. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig till 2Secure

Mpya Finance AB