ekonomijobb.se

Redovisningsansvarig – Stockholm – start mitten av juni

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2021-07-07

Ansök nu

Redovisningsansvarig – Stockholm – start mitten av juni

Vi söker nu en Redovisningsansvarig till ett interimsuppdrag på ett noterat bolag i tillväxt i Stockholm.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:
Stockholm

Tid:
Startdatum ca 10 juni och ca 4-6 månader

Omfattning:
100 % av en heltidstjänst.

Beskrivning av uppdraget:
I rollen som redovisningsansvarig för ett mindre börsnoterat bolag med verksamhet i Sverige och UK kommer du att arbeta i en bred roll med löpande redovisning, fakturering, leverantörsreskontra, bokslut, analys, samt arbeta med att utveckla processer och rutiner etc. Du kommer att ha kontakt med redovisningsbyrå i UK. Då bolaget kommer att byta fakturahanteringssystem kommer du att bli involverad i detta projekt. Du rapporterar till CFO.

Din profil:
Du är civilekonom eller motsvarande med bred erfarenhet inom redovisning med vana att arbeta med allt från löpnade redovisning, avstämningar och bokslut samt har erfarenhet från att arbeta med projekt. Du är systemvan och en van Excel användare. Du kommunicerar obehindrat på engelska i både tal och skrift.

Som person är du självgående och prestigelös med vana att snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Du är driven och har lätt för att skapa kontakter och för att samarbeta. Du trivs i ett entreprenöriellt bolag i tillväxt.

Ansökan:
I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman 070-860 22 76.

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig – Stockholm – start mitten av juni

Prodiem