ekonomijobb.se

Redovisningsansvarig – Solna – start mitten av april

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2021-04-20

Ansök nu

Redovisningsansvarig – Solna – start mitten av april

Till ett tjänsteföretag som verkar för ett tryggare och säkrare samhälle med huvudkontor i Solna söker vi nu en Redovisningsansvarig till ett av bolagen inom koncernen med en omsättning på ca 90 MSEK.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:
Solna

Tid:
I mitten av april och ca 12 månader

Omfattning:
Heltid

Beskrivning av uppdraget:
Du kommer att arbeta brett inom redovisningsområdet med arbetsuppgifter såsom löpande redovisning, bokslut, avstämningar, moms och skatt, årsredovisning. Du kommer inte arbeta med kund- och leverantörsreskontran hands-on, men vara stöttande i själva bokföringen och ha ett yttersta ansvar för hela redovisningsarbetet i bolaget. Just nu pågår ett Transfer Pricing projekt, vilket kan bli aktuellt att du får delta i.

Bolaget använder Agresso som ekonomisystem. Bolaget sitter i mycket fräscha lokaler och du rapporterar till företagets Ekonomichef.

Din profil:
Du är troligtvis civilekonom och känner dig helt trygg och insatt i bokslutsfrågor. Vi söker Dig som är en bra lagspelare och kommunikativ, som gillar att få ordning på siffrorna och som tar stort ansvar. Det är en fördel om du är lite insatt i IFRS.

Ansökan:
I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontaktar du Maria Gerle, maria.gerle@prodiem.se alt tfn 073-303 30 24.

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig – Solna – start mitten av april

Prodiem