ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Redovisningsansvarig sökes till Bredablick i Malmö

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

Redovisningsansvarig sökes till Bredablick i Malmö

Redovisningsansvarig sökes till Bredablick i Malmö

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter? Är du driven, strategisk och social kan du vara personen vi söker!

Om tjänsten
Som senior redovisningsansvarig får du en betydelsefull roll på vår ekonomiavdelning där du bidrar till Bredablicks framtida expansion. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom Bredablickgruppen kommer att omfatta:
• Månads- kvartals- och årsbokslut
• Upprätta årsredovisning samt inkomstdeklaration
• Rapportering av skatter & avgifter
• Löpande bokföring
• Kontakt med leverantörer, kunder, myndigheter samt revisorer

Utöver ovan så kommer du även vara delaktig i implementering av nya förvärvade bolag i ekonomiavdelningens löpande verksamhet. Det handlar om att se över nya bolags befintliga processer och strukturer för att se synergieffekter och lösningar utifrån vårt befintliga arbetssätt.

Rapportering sker till Ekonomiansvarig, som i sin tur rapporterar till vår Ekonomichef (CFO). I teamet finns även ekonomiassistenter vilka har hand om delar av den löpande redovisningen och som du delvis arbetsleder.

Personprofil
• Har eftergymnasial examen inom ekonomi
• Har minst 2 års erfarenhet av löpande redovisning och bokslutsarbete, från ekonomiavdelning eller redovisningsbyrå
• är flytande i svenska i både tal och skrift

Som person är du duktig på samarbete, du kommer utföra en stor del av uppgifterna i team och kommer ha nära samarbete med flera olika funktioner inom koncernen. Vidare krävs det att du är uppmärksam på detaljer i ditt arbete och säkerställer en hög kvalité. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och kan sätta upp egna och förhålla sig till redan satta tidsramar och deadlines.

Rollen ställer krav på att du har en egen drivkraft att utveckla både dig själv och verksamheten där du självständigt kan se vad som behöver göras i det egna arbetet, välja arbetsmetod och fatta nödvändiga beslut för att driva ditt arbete framåt.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning
Placering: Malmö

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jesper Wahlgren, jesper.wahlgren@performiq.se

Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Limhamnshusgruppen är en privatägd företagsgrupp med rötterna i fastighetsbranschen som idag har bolag inom fastighetsbranschen, industri, IT, reklam, finans och e-handel. Limhamnshus grundades i början av sjuttiotalet och sitter idag i moderna lokaler på Saltimporten i Malmö. Inom Limhamnshusgruppen finns Bredablickgruppen - en företagsgrupp som består av Bredablick Förvaltning, Sustend och Bredablick Facility Services.

För hela Limhamnshusgruppen har vi en ekonomiavdelning och till det team som har hand om Bredablickgruppens ekonomi söker vi nu en Redovisningsansvarig.

Tillväxt är ett ledord och det märks tydligt genom hur snabbt vi växer både organiskt och genom nya förvärv! Hos oss finns möjligheterna - häng med på vår resa! Läs gärna mer om Bredablickgruppen och vår historia här!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Dela detta jobb

logo
Redovisningsansvarig sökes till Bredablick i Malmö

PerformIQ