ekonomijobb.se

Redovisningsansvarig på deltid till SHL Healthcare

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2020-09-24

Ansök nu

Redovisningsansvarig på deltid till SHL Healthcare

Är du en engagerad redovisningsekonom som trivs i en bred roll där du får möjlighet att växa och utvecklas inom bolaget? Är du dessutom en självgående person som trivs att jobba med helheten? Då kan denna roll på internationella SHL Healthcare vara något för dig!

SHL Healthcare erbjuder en dynamisk miljö, där man tillsammans utvecklar produkter som förbättrar människors hälsa och livskvalitet. Här får du möjlighet att vara en del av ett svenskt bolag i en ständigt växande internationell organisation.

Om rollen
I rollen som redovisningsansvarig är du operativt ansvarig för redovisningen från reskontra till bokslut och rapportering. Som redovisningsansvarig har du kontakt med internationella kunder samt fabriken i Kina. Du kommer att ha möjlighet att vara med och bygga upp SHL Healthcare’s ekonomifunktion genom att arbeta fram rutiner och processer. Du kommer även att vara delaktig i analys och budgetarbete i samarbete med CFO. Tjänsten är på 50%.

I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Skatt- och momsdeklarationer
  • Månads- och årsbokslut
  • Årsredovisning och deklaration
  • Sammanställande av budget och prognos i samarbete med CFO
  • Kontaktperson extern partner för lönehantering
  • Upprätta och effektivisera rutiner och processer

Den svenska verksamheten har sitt kontor i Nacka Strand i Stockholm, där du ingår i ett team om 10 personer och rapporterar direkt till CFO.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser att du har flera års erfarenhet som kvalificerad redovisningsekonom eller redovisningsansvarig samt är självständig i månadsbokslut och årsbokslut. Du trivs i en roll där du äger hela redovisningsflödet samt kan uttrycka dig i både tal och skrift på både svenska och engelska. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet av att självständigt upprätta årsredovisning samt tidigare har arbetat med internationell tull och moms.

Du är som person ansvarsfull och trygg i dig själv samt trivs i en internationell miljö som genomsyras av prestigelöshet. Du är vidare en lösningsorienterad och engagerad person som självklart är van att arbeta noggrant och strukturerat.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar SHL Healthcare AB med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Åsa Schramm asa.schramm@mpya.se eller Michaela Järnvall michaela.jarnvall@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig på deltid till SHL Healthcare

Mpya Finance