ekonomijobb.se

logga

Redovisningsansvarig med kunskaper inom koncernredovisning

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-02-26

Ansök nu

Redovisningsansvarig med kunskaper inom koncernredovisning

Om tjänsten

Vi söker nu en Redovisningsansvarig med koncernredovisningskunskaper som har stort engagemang och som vill arbeta med ekonomisk rapportering, löpande redovisning, bokslutshantering samt säkerställa en trygg hantering av kunders ekonomiska förvaltning. Tjänsten är en heltidstjänst, tillsvidare med placering i Göteborg.

PASSION FÖR KOLLEGOR OCH KUNDER

Som Redovisningsansvarig ingår du i vårt team om 13 personer som säkerställer en trygg hantering av kundernas ekonomiska förvaltning enligt gällande förvaltningsavtal. Du kommer att arbeta självständigt med redovisning och rapportering av egna fastighetsportföljer direkt mot vår kund. Rollen innebär ett arbetsledaransvar för övriga befattningar som arbetar med samma portfölj. Du är en viktig del i processen för ekonomisk förvaltning och nöjda kunder och medarbetare.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara självständig, noggrann och strukturerad. Du är en problemlösare som trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. Det är viktigt att du är ödmjuk, flexibel och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl medarbetare som kund.

EXCELLENS

Arbetet är självständigt och för att trivas i rollen behöver du vara kund- och affärsfokuserad, kommunikativ, proaktiv, vara en problemlösare och en lagspelare.

Dina ansvarsområden består bl.a. av:

löpande redovisning samt bokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer, moms, avstämningar, likviditetsplanering, m.m.koncernredovisning att självständigt planera, sammanställa och rapportera bokslut till kundatt självständigt rapportera och vara kontaktperson och rådgivare till kundenatt tillhandahålla den övriga ekonomiska information kunden efterfrågar om sina bolagansvar för att rutinbeskrivningar finns och är aktuellaansvar för skatteplanering och beräkningarhantera fastighetsmoms, deklarationer samt jämkningsreglerstrukturera och redovisa intag av nya uppdrag /bolag /fastigheterrevisorskontakter och myndighetskontakter

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning och koncernredovisning. Tidigare erfarenhet av arbetsledaransvar är meriterande liksom tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen. Vi förutsätter att du behärskar svenska i tal och skrift samt har god nivå på dina kunskaper i Excel.

Du arbetar aktivt med att långsiktigt skapa en stark, framgångsrik och lönsam utveckling inom organisationen och du deltar i bolagets verksamhetsutveckling och i kvalitetsarbetet genom dina förbättringsförslag.

Som person är du lyhörd och flexibel. Självständighet och prestigelöshet är också viktiga egenskaper. Konfidentialitets- och integritetsfrågor i förhållande till kunder och kollegor är alltid högt prioriterade i ditt arbete.

Om verksamheten

Newsec – the Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett brett utbud av tjänster inom förvaltning (Property Asset Management) och rådgivning (Advisory).

Våra medarbetare är hjärtat i vår verksamhet. Vi är 1800 medarbetare med en ovärderlig kompetens och ett stort engagemang som tillsammans tar oss an utmaningar för att uppnå bästa resultat. Hos oss blir du del i ett innovativt och entreprenöriellt företag som ständigt strävar efter att utveckla våra erbjudanden, våra medarbetare och vår organisation. Vi strävar efter att bygga en känsla av laganda och är stolta över att ha hög medarbetarnöjdhet och en personalstyrka med både erfarna experter och unga talanger. I den årliga fristående medarbetarundersökningen "Great Place to Work" har Newsec sedan 2010 rankats som en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Ansökan

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på tel.nr 070-7 64 86 40, e-post frida.garding.lindstrand@jurek.se.

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Dela detta jobb

logga
Redovisningsansvarig med kunskaper inom koncernredovisning

Jurek