ekonomijobb.se

Redovisningsansvarig Foxway

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-05-18

Ansök nu

Redovisningsansvarig Foxway

Drivs du av att skapa kundvärde och arbeta med digitalisering och hållbarhet? Då är vi en perfekt match. Är du dessutom en fena på relationsbyggande, är vi snart i mål. Foxway är ett globalt företag med över 600 kollegor i fem länder. Tillsammans gör vi det digitala livet enkelt för våra kunder. Det gör vi genom att jobba hållbart i alla dimensioner. Miljömedvetet, socialt och ekonomiskt. Win-win-win för kunden, oss och miljön. Organisk tillväxt i kombination med strategiska förvärv har gjort att vi vuxit kraftigt de senaste åren.

Är du vår nästa kollega som vill göra skillnad och fortsätta växa tillsammans med oss?

Våra ekonomiteam sitter uppdelat i Göteborg och Växjö där 3 personer är placerade i Göteborg och 5 personer i Växjö. Vi har vuxit mycket de senaste åren och vi söker nu en redovisningsansvarig till ekonomiteamet i Göteborg.

Foxway erbjuder dig en möjlighet att arbeta i en omväxlande och utvecklande roll som redovisningsansvarig. Du kommer att ingå i redovisningsteamet i Göteborg som idag består av 3 personer och ha ett övergripande kvalitets- och koordineringsansvar för några av koncernens bolag. Du ansvarar för att driva resultatrapportering för aktuella bolag och ta ett övergripande kvalitetsansvar för resultat- och balansräkningarna. I din roll kommer du att vara en viktig del i att driva utvecklingen av ekonomiteamets processer och rutiner.

Dina arbetsområden består i att självständigt utföra:

  • Löpande redovisning och avstämningar

  • Månadsbokslut och årsbokslut

  • Likviditetsplanering

  • Koncernrapportering

  • Uppföljning och analys av resultatutfall

  • Årsredovisningar och inkomstdeklarationer

  • Kontakt med revisorer och övriga myndigheter

  • Aktivt driva processutveckling och förbättring av rutiner inom redovisningen

Vem söker vi?

Du har flera års erfarenhet av att självständigt arbeta med bokslut och koncernrapportering samt har goda kunskaper inom svenska redovisnings- och skatteregler. Vi ser att du är bokslutssjälvständig och drivs av att utveckla rutiner och processer. För tjänsten krävs att du är en van Excelanvändare och kan hantera stora transaktionsmängder samt avstämningar och analyser. Vi använder Jeeves och Visma Business som affärssystem så erfarenhet från dessa system är meriterande.

Som person är du ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du är duktig på att kommunicera och tar gärna på dig en rådgivande roll i dialogen med interna kollegor. Struktur kommer naturligt för dig och du har en hög analytisk förmåga och är bra på att hantera många frågor samtidigt. Du trivs med att driva utveckling och har en god samarbetsförmåga för att tillsammans med teamet leverera kvalitet.

För oss är det viktigt med en arbetsplats som värdesätter mångfald och inkludering och ger lika möjligheter för alla. Vi välkomnar din ansökan!

Hur gör jag nu?

Känns detta som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Foxway med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg på telefon 0733-80 77 88 Elin Antonsson 0709-31 87 69. Ansökan sker via www.mpyafinance.se

 

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig Foxway

Mpya Finance AB